Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Εύα Καΐλή: Τι λέει η οικογένειά της - «Περιμένουμε τον πατέρα της στην Ελλάδα»


Στην Ελλάδα αναμένεται να επιστρέψει ο πατέρας της Εύας Καϊλή, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικές φυλακές του Σαιν-Ζιλ στο Βέλγιο, κατηγορούμενη για διαφθορά, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Τον πατέρα της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον είχαν πιάσει με μια βαλίτσα με μετρητά, φεύγοντας από ξενοδοχείο των Βρυξελλών, αφέθηκε όμως ελεύθερος.

Πρόσωπο του οικογενειακού της περιβάλλοντος της Εύας Καϊλή μίλησε στον ΑΝΤ1. «Δεν υπάρχει κάποιο δελτίο Τύπου, μέχρι στιγμής, περιμένουμε την εξέλιξη του δικαστηρίου μέχρι την Τετάρτη για την Εύα. Ο πατέρας της περιμένουμε να επιστρέψει Ελλάδα. Δεν ξέρουμε πότε, παραλίγο να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας από την στενοχώρια του. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Την υπόθεση χειρίζεται δικηγόρος από το Βέλγιο, προσπαθούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες» είπε.

Ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, κοινοβουλευτικός βοηθός, έχει επίσης κατηγορηθεί και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και σε βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News