Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Δ. Κυριλίδης: «Και η ελληνική λύση υπέρ του Κατάρ στην Ευρωβουλή»


Και η Ελληνική λύση υπέρ του Κατάρ στην Ευρώβουλή!!

Ο Εμμανουήλ Φράγκος ο οποίος είχε ψηφίσει κατά της ακύρωσης του Τουρκολιβυκού μνημονίου, κατά λάθος όπως είπε λόγω σφάλματος της υπαλλήλου, τωρα ήταν υπέρ του κανονισμού για το Κατάρ.

Και το συντηρητικό κόμμα δηλαδή ECR (Ευρωπαίοι Συντηρητικοί και Μεταρρυθμιστές) στο οποίο μετέχει ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος, που επίσης τάχθηκε υπέρ του Κανονισμού, μαζί με ένα μέλος του φιλελεύθερου RENEW (Ανανεώστε την Ευρώπη) που έχει ενταχθεί ο διαγραφείς από τη ΝΔ, νυν ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος και ένα μέλος από τους μη εγγεγραμμένους σε κάποια ευρωομάδα (NI).

Δήμος Κυριλίδης

Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας

Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ - Ηλίας Κασιδιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News