Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Αρναούτογλου: Τι ισχύει με τον καιρό των Χριστουγέννων - Τα πρώτα στοιχεία για την επόμενη εβδομάδα


Παραμένει η μεγάλη διχογνωμία για τον καιρό των Χριστουγέννων στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ενώ από τις 19 Δεκεμβρίου τα στοιχεία δείχνουν πτώση της θερμοκρασίας.

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός από την Πέμπτη (15/12) στην Ελλάδα, ωστόσο αύριο Τετάρτη (14/12) βροχές θα εντοπίζονται στη Δυτική Ελλάδα, ενώ από το βράδυ αναμένεται να επηρεάσουν την Αθήνα.

Η Αττική έχει μεγάλες πιθανότητες να δει βροχές από αργά το απόγευμα, αύριο, ενώ και η Θεσσαλονίκη θα έχει μουντό καιρό από το πρωί.

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ο καιρός θα θυμίζει… άνοιξη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά από το βράδυ της Κυριακής ο καιρός θα αρχίσει να «κρυώνει».

Η επόμενη εβδομάδα φαίνεται να ξεκινάει με πτώση της θερμοκρασίας και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

Τι καιρό θα έχουμε τα Χριστούγεννα;

Στην πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκης, νωρίτερα, ο μετεωρολόγος έκανε λόγπ για… Πασχούγεννα, ωστόσο ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε ξανά πως υπάρχει μεγάλη διχογνωμία για τον καιρό των Χριστουγέννων.

Ο παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ σημείωσε πως για την ημέρα των Χριστουγέννων και μετά, δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο για τον καιρό, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Αυτό που τόνισε ο Σάκης Αρναούτογλου, είναι πως το επόμενο 48ωρο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η εικόνα για τον καιρό των Χριστουγέννων και την τάση για τις επόμενες ημέρες μετά τις 25 Δεκεμβρίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News