Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Ανδρουλάκης για Καϊλή: Λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ - Έκανε δηλώσεις για να υποβαθμίσει το θέμα των υποκλοπών


Για το θέμα της Εύας Καϊλή και την εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση δωροδοκίας ευρωβουλευτών από το Κατάρ, τοποθετήθηκε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Από τις 26 Ιουλίου και μετά με οδήγησε να πάρω μία απόφαση για να πάρω αποστάσεις από την Ευα Καϊλή.

Από τη στιγμή που κατήγγειλα την υπόθεση για το Pretador η κυρία Καϊλή έλεγε πως είναι κάτι σύνηθες και έχει συμβεί και σε άλλους», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και συνέχισε:

«Είχα ενημερώσει πως η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ γιατί λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ. Ηδη από τη στιγμή που έκανε τις δηλώσεις για το Κατάρ το ποτήρι ξεχείλισε. Αλλοι θα πουν ότι καθυστερήσαμε, άλλοι θα πουν ότι βιαστήκαμε. Σας λέω λοιπόν πως από το Σεπτέμβριο είχα πει ότι η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ.

Για την υπόθεση αυτή, δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Δεν μπορεί να εκτίθεται η παράταξή μας επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν παιχνίδια Δούρειου Ιππου. Δεν θα δεχθώ κανένα εμπόδιο. Μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά».

Ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε ξανά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «εγώ δεν καλύπτω κανέναν, όπως κάνει ο κ. Μητσοτάκης με τον ανιψιό του και ο κ. Τσίπρας με τον Νίκο Παππά. Από τη μία μπράβο στην κυρία Καϊλή από τον κ. Γεωργιάδη και κ. Γρηγοριάδη και τώρα η ΝΔ προσπαθεί να εργαλειοποιήσει την υπόθεση με τις παρακολουθήσεις».

2 σχόλια:

  1. Ρε Σταύρο, αν σχολιάζει κάποιος τους πολιτικούς αιχμηρά δε σημαίνει ότι τους βρίζει κιόλας. Δηλ αν τους πει ότι εκεί που είναι, στο σκέπαστρο των 300, τους ενδιάφέρει πρωτίστως η τσέπη τους, αυτό είναι υβριστικό; Δεν το βλέπεις ότι μας δουλεύουνε;
    Πόσους βουλευτές έχει η Αριδαία η Έδεσσα, η Σκύδρα; Κανένα Τέσσερις τα Γιαννιτσά Γιατί εσείς εκεί είστε παρακατιανοί;
    Τώρα ο τύπος του ΠΑΣΟΚ [μην τον πω αλλιώς και με σβήσεις] λέει α δε φταίω εγώ για την κατάντια του κόμματός μου με την κυρία που είδε χρήμα στα...., αλλά φταίει το άλλο το κόμμα που θέλει να μας καταστρέψει και την χρησιμοποιεί.
    Και ο κόσμος της Ελλάδας περιμένει να προκόψει μ αυτά τα πολιτικά τσόφλια. Που μας διασύρουν παγκοσμίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανδρουλακη θα περασεις μεγαλη μπορα κοιτα να συνελθεις και ασε τον Μητσοτακη, δεν φταιει ο Μητσοτακης αλλα τα στελεχη σου, λυπαμαι που το λεω αλλα το θεμα της βλαχαρας θα σου κανει μεγαλο κακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News