Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια - Πανσέληνος: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή μέρα έχει τα πάνω και τα κάτω της, αλλά είναι επίσης μια σημαντική στιγμή για να ασχοληθείς επιτέλους με προβληματικούς τομείς της ζωής σου. Η Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της επικοινωνίας σου και ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Άρη. Η διαταραχή στις καθημερινές υποθέσεις και τις επικοινωνίες και τις μεταφορές μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση, όμως μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις. Πρόσεξε το να μιλάς πολύ γρήγορα για ένα θέμα, μείνε πιστή στον εσωτερικό σου κώδικα και προσπάθησε να μην παρασυρθείς, καθώς η παραποίηση των λεγομένων σου είναι πολύ πιθανή.

Ταύρος

Μπορείς να περάσεις από την επίθεση στην άμυνα σήμερα, αλλά η ώθηση των θεμάτων θα οδηγήσει μόνο σε περαιτέρω ένταση. Μπορεί να είναι δύσκολο να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Τα προβλήματα μπορεί να είναι πολύτιμοι δείκτες ζητημάτων που κάποια μέρα μπορούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο εάν δεν δώσεις λίγη προσοχή τώρα, οπότε στόχευσε στην αυτογνωσία. Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει αποκαλύψεις και πιθανές συγκρούσεις στο προσκήνιο και τα οικονομικά θέματα μπορεί να είναι ένα μεγάλο θέμα. Οτιδήποτε προκύψει τώρα μπορεί να επιβάλλει μια αναγκαία αλλαγή.

Δίδυμοι

Οι σημερινές ενέργειες χαρακτηρίζονται δύσκολες, αλλά μπορεί να είναι μια αποκαλυπτική, ικανοποιητική στιγμή. Η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σου και ο Ήλιος πρόκειται να αντιταχθεί στον Άρη επίσης στο ζώδιο σου φέρνοντας στην επιφάνεια θαμμένα ή ανομολόγητα συναισθήματα και επιθυμίες. Μπορεί να είναι μια περίοδος απελευθέρωσης ή κορύφωσης. Πιθανότατα θα δεις μια σχέση από διαφορετική οπτική γωνία. Μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου κατά διαστήματα σήμερα και να έχεις μια δυσκολία με το τι θέλεις πραγματικά, για αυτό δώσε χρόνο στα πράγματα.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι δύσκολη με μια Πανσέληνο σε ευθυγράμμιση με τον ανάδρομο Άρη, αλλά μπορεί επίσης να είναι αρκετά αποκαλυπτική. Αυτή η ενέργεια ωθεί τις προβληματικές περιοχές στο προσκήνιο για χειρισμό. Εάν έχεις θάψει τα συναισθήματα, τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τις απογοητεύσεις σου μπορεί κάλλιστα να έρθουν στην επιφάνεια τώρα. Τα συναισθήματα είναι έντονα και είναι πιθανή η ανησυχία με τις τρέχουσες ρουτίνες σου. Εστίασε στο να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς αντί να επιτρέψεις στην έλλειψη κατεύθυνσης να παρεμβαίνει και να επηρεάζει την παραγωγικότητα σου. Σίγουρα θα δεις κάτι λίγο διαφορετικά ή λεπτομέρειες που σου έχουν διαφύγει.

Λέων

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι περίπλοκη αλλά αποκαλυπτική ιδιαίτερα με την κοινωνική σου ζωή. Η αναταραχή με φίλους και εραστές μπορεί να βγει στην επιφάνεια, αλλά θα είσαι σε καλύτερη θέση να καταλάβεις τι και ποιον θέλεις μόλις περάσει η ανυπομονησία. Στόχος είναι να νιώσεις, να βιώσεις, να λάβεις και να δράσεις σε όλα αυτά αργότερα. Ίσως χρειαστεί να βοηθήσεις ένα φίλο ή ένα θαμμένο πρόβλημα σε μια σχέση να φανεί τώρα και να απαιτεί προσοχή. Οτιδήποτε προκύψει σήμερα σου προσφέρει βαθιά γνώση ενός παλιού ζητήματος και μπορεί να αισθανθείς εξαγνισμένη και ενδυναμωμένη.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να σου ανοίγει τα μάτια. Μια Πανσέληνος εμφανίζεται και ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Άρη και τα δυο αυτά γεγονότα προωθούν τη νέα συνειδητοποίηση με αρχικά ανατρεπτικούς τρόπους. Να είσαι προσεκτική όταν πρόκειται για τη μίξη προσωπικών και επαγγελματικών αρένων. Οι παρεξηγήσεις μπορεί να είναι πολλές και θέλεις να αποφύγεις το κακό. Η ανυπομονησία δεν θα βοηθήσει στο να προχωρήσουν τα σχέδια σου, οπότε αφιέρωσε χρόνο πριν κάνεις αλλαγές.

Ζυγός

Με τη σημερινή Πανσέληνο να τονίζει τον ανάδρομο Άρη μπορεί να υπάρξει ένας πειρασμός να πιέσεις τα πράγματα. Ωστόσο είναι κατάλληλη στιγμή για να αφιερώσεις χρόνο για να νιώσεις, να μάθεις και να κατανοήσεις τις επιθυμίες σου. Η απογοήτευση μπορεί να επικεντρωθεί σε νοητικά επίπεδα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις να μιλάς γρήγορα. Η ανυπομονησία μπορεί να οδηγήσει σε λάθη στην κρίση και κάτι από το παρελθόν μπορεί να επανεμφανιστεί.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Άρη και μπορεί να ξυπνήσει την ανάγκη να αναδιοργανώσεις τα οικονομικά σου ή μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα για μια σχέση του παρελθόντος. Τα στενά ζητήματα ή η δυναμική εξουσίας σε στενές σχέσεις μπορεί να απασχολήσουν το μυαλό σου. Απόφυγε τις ενοχές για προηγούμενες παραλήψεις ή λάθη. Αναγνώρισε το τι αξίζει και το τι μπορείς ή πρέπει να αφήσεις πίσω σου. Οι σημερινές επιρροές αναδεικνύουν αντίθετες δυνάμεις που σχετίζονται με χρήματα, περιουσιακά στοιχεία, χρέη, εμπιστοσύνη και ιδιοκτησία, οδηγώντας τελικά σε ευεργετικές αλλαγές ή πραγματοποιήσεις.

Τοξότης

Η σημερινή Πανσέληνος σου θυμίζει τις ανάγκες των άλλων ίσως απότομα, καθώς ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Άρη. Επίσης η σχετικά σπάνια αντίθεση Ήλιου – Άρη πλησιάζει και αυτό έρχεται σε αντίθεση με την επιθυμία. Ίσως χρειαστεί να εξετάσεις τα δύσκολα ζητήματα μιας συνεργασίας ώστε αργότερα να αναλάβεις δράση για να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές. Θέματα σχέσεων ή προσωπικά μπορεί να έρθουν στο φως ή κάτι που ετοιμάζεται μέσα σου να φτάνει στο αποκορύφωμα του. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις σήμερα για καλύτερα αποτελέσματα.

Αιγόκερος

Οι σημερινές επιρροές μπορεί να φέρουν πιο έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις από ότι συνήθως, αλλά μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτικές. Μπορεί να παλεύεις με την επιθυμία να ξεχωρίσεις ή να πάρεις ένα δημιουργικό ρίσκο και την εξίσου έντονη ανάγκη για λίγο χρόνο με τον εαυτό σου ή μακριά από τον έλεγχο. Μπορεί να υπάρξει ξαφνική επίγνωση για κάτι που δεν λειτουργεί στον κόσμο της δουλειάς, της καθημερινής ρουτίνας ή της υγείας σου ή η ανάγκη να κάνεις προσαρμογές και να τηρήσεις τις προθεσμίες. Αν και δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πάρεις σοβαρές αποφάσεις είναι μια καλή στιγμή για να παρατηρήσεις και να έρθεις σε επαφή με θαμμένες επιθυμίες ή απογοητεύσεις.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι διαφωτιστική με την Πανσέληνο να εμφανίζεται σε ευθυγράμμιση με τον ανάδρομο Άρη. Ο Ήλιος και ο Άρης έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους και ένα κοινωνικό ή ρομαντικό ζήτημα μπορεί να φτάσει σε σημείο καμπής ή να έρθει στο φως. Ένα θέμα από το παρελθόν μπορεί να προκύψει και να σε απογοητεύσει, αλλά μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτικό και ίσως αρχίσεις να καταλαβαίνεις τη ρίζα των πρόσφατων επιδεινώσεων. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις ένα δίλημμα στο οποίο πρέπει να αποφασίσεις εάν πρέπει να το κάνεις μόνη σου ή να συνεργαστείς με άλλους για να πετύχεις τους στόχους σου.

Ιχθείς

Η σημερινή Πανσέληνος και η αντίθεση Ήλιου – Άρη φέρνουν περίπλοκες ενέργειες, αλλά και την ευκαιρία να μάθεις πολλά για όσα μπορεί να εμποδίζουν την πρόοδο σου. Προκλητικά ζητήματα οικογενειακής ή οικιακής ζωής θα μπορούσαν να προκύψουν τώρα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε οποιαδήποτε συναισθηματική δυσαρέσκεια ή θυμό που εμφανίζεται τώρα, καθώς ίσως καταλάβεις καλύτερα κάποια από την ένταση που επικράτησε πρόσφατα. Τα καλά νέα είναι ότι οτιδήποτε προκύψει είναι δύσκολο να αγνοηθεί ξεκινώντας έτσι τη διαδικασία επεξεργασίας των πραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News