Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο του 1ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας


Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στις κύριες Μάγδα Τζάρη, για τη δωρεά ενός μίξερ για τον εμπλουτισμό του εξοπλισμού της κουζίνας και Ιωάννα Παρτσανάκη, για την αγορά προστατευτικών καλυμμάτων για τα τραπέζια του χώρου της τραπεζαρίας.

Επίσης, ευχαριστούμε την κ. Βότση Ερμιόνη για το συντονισμό της δράσης παρασκευής γλυκίσματος σε συνεργασία με τον κ. Λεμονίδη Γιώργο, ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου ΖΙΛΗ, που υλοποιήθηκε στα πλαίσια παράλληλων δράσεων του Etwinning project "I believe I can...", που εφαρμόζεται στο Νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2022-2023.

Με τιμή

Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του

1ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News