Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Χαλκιδική: Έσπασαν στο ξύλο 16χρονο - «Συγχαρητήρια για τα αιμοβόρικα κτήνη που αναθρέψατε» λέει η μητέρα του


Θύμα ξυλοδαρμού από δύο νεαρούς έπεσε 16χρονος στο Γαλαρινό Χαλκιδικής, όπως κατήγγειλε η μητέρα του, καταθέτοντας μήνυση στο Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Σε συνέχεια της μήνυσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 15χρονου και ενός 18χρονου, για σωματικές βλάβες.

Οι νεαροί φέρεται να γρονθοκόπησαν τον 16χρονο στις 9 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, αφού κατέβηκαν από λεωφορείο -που μετέφερε μαθητές από τα Βασιλικά- σε στάση στο Γαλαρινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι μαθητές φοιτούν στο ΕΠΑΛ Βασιλικών και όλοι τους επέβαιναν στο ίδιο σχολικό λεωφορείο.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση της μητέρας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News