Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Θ. Θεοδωρίδης: Συνάντηση με τον Θ. Πλεύρη για προβλήματα των δομών υγείας του Δήμου Πέλλας


Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης του έθεσε ζητήματα που απασχολούν τις δομές υγείας του Δήμου καθώς επίσης και το θέμα λειτουργίας του Νοσοκομείου Γιαννιτσών ως αυτοτελές ΝΠΔΔ

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη είχε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» σήμερα 23 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που αφορούν το Δήμο Πέλλας. Σχετικά με το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ο κ. Θεοδωρίδης έθεσε το θέμα για την μετατροπή του Γ.Ν. Γιαννιτσών σε αυτοτελές ΝΠΔΔ. Προς επίρρωση του αιτήματος, του προσκόμισε στοιχεία και λόγους που κρίνουν αναγκαία την μετατροπή αυτή.

Ακόμη ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε τα προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, παρά την ενίσχυση που είχε τα τελευταία χρόνια αλλά και διάφορες ανάγκες που έχει σε θέματα τεχνολογικού εξοπλισμού και κτιριακών υποδομών.

Ο κ. Θεοδωρίδης έθεσε επίσης και ζητήματα, τα οποία απασχολούν το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης και αφορούν στη στελέχωσή του την αναγκαία προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού και τις συντηρήσεις στις κτιριακές υποδομές. Ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει τα ζητήματα των δομών υγείας του Δήμου Πέλλας που του τέθηκαν στο επόμενο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα το θέμα για την μετατροπή του Νοσοκομείου Γιαννιτσών σε αυτοτελές ΝΠΔΔ.

«Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δομών του Δήμου Πέλλας έκανε ένα τιτάνιο αγώνα την περίοδο της πανδημίας. Η απόλυτη στήριξη της Δημόσιας Υγείας στο Δήμο μας αποτελεί βασική προτεραιότητα του συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά». Προτεραιότητα που εκφράζεται στην πράξη με προώθηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην Αθήνα προς λύση». ανέφερε ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης για τη συνάντηση.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News