Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Τραγικός θάνατος βοσκού - Κριάρι τον έσπρωξε και έπεσε με το κεφάλι πάνω σε πέτρες


Ένας 63χρονος βοσκός στην περιοχή Κοτρώνι Τρικάλων βρήκε τραγικό θάνατο, όταν χτυπήθηκε στο ποιμνιοστάσιό του από ένα κριάρι.

Σύμφωνα με το formedia.gr το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 11 Νοεμβρίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζώο έσπρωξε τον 63χρονο δυνατά και εκείνος έπεσε πάνω σε πέτρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο βοσκός μεταφέρθηκε, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Αμέσως διασωληνώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Εκεί χειρουργήθηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, όπου και κατέληξε.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο (15/11) στις 12 το μεσημέρι στον Ι. Ν. Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Κοτρώνι Τρικάλων.

2 σχόλια:

  1. τωρα για να μιλησουμε σοβαρα δεν σας μοιαζει με τον Σηφη αυτο το κριαρι; ε ε δεν μοιαζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειδικά στο ετούτο ιδιος μπρέ και μαλιαρός και απλυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News