Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Αριδαία: Το 70% των επιχειρήσεων διαφωνούν με τη μείωση του ωραρίου λειτουργίας λόγω ενεργειακής κρίσης


Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας

Αγαπητά Μέλη,

Σε συνέχεια του ερωτηματολογίου που διανείμαμε σε όλους εσάς, σχετικά με το μεγάλο ζήτημα της ενεργειακής κρίσης και των συνεχών ανατιμήσεων στο ρεύμα και στα καύσιμα, θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμμετοχή σας.

Παρακάτω σας γνωστοποιούμε τα αποτελέσματα, όπως αυτά αναδείχθηκαν από τις απαντήσεις σας.

Προχωρήσαμε σε μια τέτοια ενέργεια, γιατί προσπαθούμε να ενεργούμε πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των επιχειρήσεων του τόπου μας. Τις δικές σας ανάγκες. Δίνουμε διαρκώς έμφαση σε όλα όσα θέλει η αγορά και βρισκόμαστε πάντα στο κέντρο των εξελίξεων για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο για την πόλη μας και τις επιχειρήσεις.

Μέσα από τις απαντήσεις προκύπτει ότι 70% των συμμετεχόντων επιχειρήσεων διαφωνούν με τη μείωση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων στην πόλη μας και προκύπτουν πληθώρα προβληματισμών – κάτι που θα λάβουμε σοβαρά υπόψη μας για τις επόμενες ενέργειες του συλλόγου μας.

Από μεριάς μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα γίνει καμία αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας των επιχειρήσεων και θα προχωρήσουμε σε αναλυτικές συζητήσεις, ώστε να βρούμε εναλλακτικές λύσεις διευκόλυνσης των επιχειρήσεων, ακούγοντας έτσι και το υπόλοιπο 30% των συμμετεχόντων.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Γκλαβάκης

Ο Γενικός Γραμματέας

Κοτσίδης Στράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News