Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου


Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές ενέργειες σε γεμίζουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία, καθώς αρχίζεις να βλέπεις το μέλλον χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Έχεις τη δίψα να μάθεις νέα πράγματα ή να δείξεις περισσότερη κατανόηση σε ένα θέμα. Η ανεβασμένη σου διάθεση μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στον χειρισμό εργασιακών ή οικονομικών ζητημάτων, μιας και η υπεραισιοδοξία σου σε κάνει να παραβλέπεις σημαντικές λεπτομέρειες. Με την κτητική σου διάθεση φαίνεται να φτάνεις τον ερωτικό σύντροφο σου στα όρια του. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ταύρος

Οι σημερινές ενέργειες σου δημιουργούν μια επιφυλακτικότητα και μια καχυποψία, στην οποία θα πρέπει να βάλεις λίγο φρένο. Η υπερβολή μπορεί να σε απομακρύνει από ευκαιρίες. Καταφέρνεις να ξεπεράσεις προβλήματα στα εργασιακά είτε παρουσιάστηκαν πρόσφατα είτε προέρχονται από το παρελθόν. Ενίσχυσε ερωτικά τη σχέση με τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η διορατικότητα αλλά και το ένστικτο σου σε οδηγούν σε σωστές κατευθύνσεις.

Δίδυμοι

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εκφράσεις τις ιδέες σου. Η αποφασιστικότητα και ο ενθουσιασμός σου, να ξέρεις πως είναι τα ισχυρά σου ατού. Βάλε γερές βάσεις στις όποιες εργασιακές επιδιώξεις σου και επωφελήσου από τις συζητήσεις που θα προκύψουν. Θα σου δοθούν χρήσιμες πληροφορίες και θα κατατοπιστείς καλύτερα για το τι έχεις να αντιμετωπίσεις. Μην απογοητεύεις τον ερωτικό σύντροφο σου και μην ξεσπάς επάνω του επειδή σου φταίνε τα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο από το παρελθόν, σε ταράζει. Τώρα ευχάριστα ή δυσάρεστα, εσύ θα το κρίνεις.

Καρκίνος

Μην αναβάλεις άλλο σημαντικές υποθέσεις σου. Όσο κι αν τις φοβάσαι, πρέπει να απαλλαγείς από αυτές και να τις αντιμετωπίσεις, μιας και σε δεσμεύουν χωρίς να το καταλαβαίνεις. Είναι μια εξαιρετική μέρα ιδεών για τα εργασιακά. Διάφορα γεγονότα και εξελίξεις σου δίνουν τροφή και εναύσματα. Από το τίποτα μπορούν οι συζητήσεις με τον σύντροφο σου να παρεκτραπούν, για αυτό πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι και τι θέματα θέτεις. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ενισχύσεις την ψυχολογία σου μόνη σου και μην περιμένεις να το κάνουν άλλοι.

Λέων

Διατήρησε σήμερα την ψυχραιμία και την υπομονή σου, απέναντι σε απρόβλεπτα γεγονότα και εξελίξεις. Έχεις την τάση της υπερβολής κι αυτό μπορεί να σε κάνει να παρεκτραπείς. Πριν προβείς σε νέες εργασιακές συμφωνίες φρόντισε να απαλλαγείς από παλιές εκκρεμότητες. Παραμέρισε τα πείσματα και τους εγωισμούς και παραδέξου τις αλήθειες σου απέναντι στον σύντροφο σου, αναλαμβάνοντας φυσικά και τις ευθύνες σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και μην ασχολείσαι με το πως σε κρίνουν οι άλλοι.

Παρθένος

Καλό θα ήταν σήμερα να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, προκειμένου να αντιληφθείς και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Μην καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα στα εργασιακά. Η ανάγκη σου να τελειώνεις εδώ και τώρα με όλα, το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσει σε σοβαρά λάθη. Όσο πιο εκδηλωτική γίνεσαι στην επικοινωνία με τον σύντροφο σου τόσο πιο κοντά έρχεστε. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις φίλους που μπορούν να σε ακούσουν, χωρίς να σε κρίνουν. Άνοιξε τους λοιπόν την καρδιά σου και νιώσε καλύτερα.

Ζυγός

Μπορείς να φανείς ανοιχτή σε νέα δεδομένα και προκλήσεις χωρίς όμως να βιαστείς να καταλήξεις σε δεσμεύσεις και αποφάσεις. Κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά δεν είναι ικανές να ανατρέψουν τα σχέδια σου, για αυτό μην απογοητεύεσαι και μην τα παρατάς τόσο εύκολα. Εκδηλώσου περισσότερο στον σύντροφο σου και μην του κρατάς μικρά ανούσια μυστικά, που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντι του. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανανέωση την χρειάζεσαι. Φρόντισε την εμφάνιση σου, βρες νέες δραστηριότητες και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Διατήρησε σήμερα τις ισορροπίες σου και βάλε τα συναισθήματα σου σε μια τάξη. Οι υποχρεώσεις σου χρειάζονται ρεαλισμό και αντικειμενικότητα. Διώξε τις γεμάτες ανασφάλεια σκέψεις σου και εμπιστεύσου τις ικανότητες και τις θυσίες που έχεις καταβάλει στα εργασιακά. Διεκδίκησε δυναμικά τη στιγμή της δικαίωσης σου. Η συντροφιά του αγαπημένου σου σε χαλαρώνει τουλάχιστον τις βραδινές ώρες, αρκεί να μην τον κουράσεις πολύ με τα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτο σου και μην ρίχνεις όλα τα βάρη και τις όποιες ενοχές του παρελθόντος, στον εαυτό σου.

Τοξότης

Οτιδήποτε κι αν επιλέξεις να κάνεις σήμερα, σίγουρα θα περάσεις καλά. Άλλωστε φαίνεται να είσαι αποφασισμένη να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν και ανεβάζουν τη διάθεση σου. Απόφυγε προς το παρόν τις αλλαγές στα εργασιακά. Τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσουν και να ωριμάσουν κάποιες καταστάσεις. Η γοητεία σου είναι αρκετή για να παρασύρει και να αποπλανήσει τον σύντροφο σου όμως, μην τον κάνεις να ζηλεύει. Εσύ που είσαι μόνη, το τηλέφωνο σου δεν σταματά να χτυπά από θαυμαστές και φίλους.

Αιγόκερος

Φρόντισε να ικανοποιήσεις σήμερα την ανάγκη σου για λίγη απομόνωση και περισυλλογή. Εμπιστεύσου και εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοια που σου χαρίζεται στα εργασιακά και ανάλαβε δράση. Βάλε όρια σε αυτούς που προσπαθούν να σου επιβληθούν και μην σκύβεις το κεφάλι. Εξοικονόμησε χρόνο απόψε για τον αγαπημένο σου και απόφυγε γκρίνιες και παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στην τάση σου για αναπόληση του παρελθόντος.

Υδροχόος

Οι δημόσιες σχέσεις θα ευνοήσουν κατά πολύ τους στόχους και τις επιδιώξεις σου, για αυτό ανοίξου περισσότερο κοινωνικά. Έχουν δρομολογηθεί πλέον τα σχέδια σου στα εργασιακά. Χαλάρωσε λοιπόν λιγάκι και ρίξτε τους ρυθμούς σου, που φαίνεται να σε έχουν εξαντλήσει. Η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο και φυσικά δεν αφήνει αδιάφορο τον σύντροφο σου. Εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή σου ικανότητα, εσύ που είσαι μόνη.

Ιχθείς

Σταμάτα να περιορίζεις και να μην λαμβάνεις υπόψη σου τις ανάγκες σου. Μέσα στις πολλές υποχρεώσεις σου, βρες χρόνο και για τον εαυτό σου. Προτού θέσεις σε εφαρμογή και προωθήσεις τα νέα μελλοντικά σχέδια σου στα εργασιακά, φρόντισε να απαλλαγείς από παλιές εκκρεμότητες. Η βραδιά με τον σύντροφο σου λειτουργεί αναζωογονητικά για τη σχέση σας, αλλά και την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, επιδίωξε να βρεθείς με αγαπημένους φίλους και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News