Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

J2US: Η επανεμφάνιση του Σώτη Βολάνη οδήγησε σε έναν αιχμηρό διάλογο με τη Δέσποινα Βανδή


Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν για πρώτη φορά, το βράδυ του Σαββάτου, η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Σώτης Βολάνης στην πρεμιέρα του λαμπερού σόου του Νίκου Κοκλώνη στον Alpha. Αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισης τους, μάλιστα, το κοινό στο πλατό απωθέωσε τον λαϊκό τραγουδιστή και εκείνος τους πρόσφερε δυο μεγάλες του επιτυχίες.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στην κριτική επιτροπή του J2US. Όταν η Δέσποινα Βανδή κλήθηκε να πει την προσωπική της άποψη για την εμφάνιση των δύο, εκείνη θέλησε πρώτα να πει δυο λόγια για την επανεμφάνιση του Σώτη Βολάνη τα οποία όμως εκείνος μάλλον ερμήνευσε διαφορετικά.

«Νάνσυ, εύχομαι να το απολαύσεις γιατί δίπλα σου έχεις έναν σπουδαίο και πολύ μεγάλο τραγουδιστή. Κάνει ότι θέλει με τη φωνή του ο Σώτης. Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω γιατί είχαμε βρεθεί μαζί και στο Chart Show. Ειλικρινά, Σώτη, ξέρεις καμιά φορά εμείς οι τραγουδιστές, μέσα από τα live επικοινωνούμε με τον κόσμο αλλά νομίζουμε πως επικοινωνούμε με τον κόσμο αλλά δεν είναι όλος ο κόσμος. Θέλω να πω ότι εδώ που ήρθες, γιατί η τηλεόραση είναι ένα τεράστιο μέσο, θα σε ξανακούσουμε. Εγώ έχω την αίσθηση, όπως στο Chart Show έτσι και εδώ, ότι έχεις χρόνια να επικοινωνήσεις μέσω της τηλεόρασης και μέσω των τραγουδιών σου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή για να ακολουθήσει ένας, ελαφρώς, αιχμηρός διάλογος.

Σ.Β.: Ήταν επιλογή μου αυτό και το έχουμε πει αυτό. Ναι, έχεις δίκιο, ναι.

Δ.Β.: Οπότε είναι μια πάρα πολύ ωραία δεύτερη ευκαιρία.

Σ.Β.: Όχι, δεν υπάρχουν ευκαιρίες! Μία ευκαιρία είναι!

Δ.Β.: Μία είναι;

Σ.Β.: Βέβαια.

Δ.Β.: Με μια τεράστια παύση.

Σ.Β.: Στη ζωή μας έχουμε μία ευκαιρία, απλά υπάρχουν επιλογές. Ότι θες να κάνεις στη ζωή σου.

Δ.Β.: Ναι, ωραία. Ονομάτισε το όπως θέλεις.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News