Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

«Σφίγγες» οι δυο παιδοβιαστές: Θα τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής - Τι σημαίνει αυτό


Αρνούνται ο ένας μετά τον άλλον οι συνήγοροι υπεράσπισης να αναλάβουν την υπεράσπιση του 53χρονου Ηλία Μίχου και του 42χρονου Γιάννη Σοφιανίδη οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα δύο δικηγόροι από τον κατάλογο των διορισθέντων που ήρθαν στην ανάκριση για την υπόθεση του Κολωνού, αρνήθηκαν να αναλάβουν ενώ το ίδιο έπραξε και τρίτος δικηγόρος ο οποίος ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά. Πληροφορίες αναφέρουν πως τους δύο κατηγορούμενους θα εκπροσωπήσει τυπικά και μόνο ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος.

Ο 53χρονος και ο 42χρονος αναμένεται ενώπιον της ανακρίτριας να τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής συναινώντας στην προφυλάκιση τους και χωρίς να αναφερθούν σε στοιχεία της υπόθεσης.

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος προσήλθε στην ανακρίτρια χωρίς συνήγορο με μία δικογραφία που βρίθει στοιχείων σε βάρος του, μεταξύ των οποίων απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και καταθέσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας, δρούσε μεθοδικά κυρίως μέσω του διαδικτύου με προφίλ που φαίνονταν να ανήκαν στη 12χρονη, τα οποία στην πραγματικότητα διαχειριζόταν ο ίδιος.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση του 12χρονου παιδιού, Γιάννης Σοφιανίδης, φέρεται να πλήρωσε τον 53χρονο για να βιάσει το κοριτσάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News