Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Κρύα Βρύση: Κινητοποίηση των αγροτών - Ποια είναι τα αιτήματα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Σ. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ "ΟΜΟΝΟΙΑ"

Σε συνέχεια των αγωνιστικών αποφάσεων της πλατιάς σύσκεψης Αγροτικών Συλλόγων της Β. Ελλάδας και της Λάρισας που πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτέμβρη στην Βέροια, ο Αγροτικός Σύλλογος Κρύας Βρύσης “ΟΜΟΝΟΙΑ”, πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην Κεντρική Πλατεία Κρύας Βρύσης με αγροτικά μηχανήματα, το απόγευμα της Τρίτης 11 του Οκτώβρη.

Κεντρικό αίτημα η αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, η μείωση του κόστους παραγωγής (ενέργεια, καύσιμα, αγροεφόδια, ζωοτροφές), να σταματήσει το αίσχος των ανοιχτών τιμών, να κατοχυρωθούν κατώτατες τιμές σε όλα όσα παράγουμε, ώστε να καλύπτεται το κόστος παραγωγής και να μας επιτρέπει να μπορούμε να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε, αφήνοντας μας ένα εισόδημα να ζήσουμε τις οικογένειες μας. Να μην υπάρχει αυτή η τεράστια διαφορά στις τιμές από το χωράφι στο ράφι.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού δίνουμε στην πανελλαδική κινητοποίηση αγροτικών συλλόγων στην agrotica το Σάββατο 22 Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News