Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Θ. Θεοδωρίδης: Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της πόλης για το σχεδιασμό του προγράμματος


«Θέτουμε νέους έξυπνους, μετρήσιμους, επιτεύξιμους, ρεαλιστικούς και προπάντων χρονικά δεσμευμένους στόχους για το Δήμο»

Ανοίγοντας έναν κύκλο επαφών με παραγωγικούς φορείς και θεσμικούς παράγοντες της πόλης ο υπ. Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης είχε συνάντηση το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στα γραφεία του συνδυασμού στα Γιαννιτσά.

Στη συνάντηση καταγράφηκε η ανάγκη για μια νέα αρχή αφού τα καθημερινά λειτουργικά προβλήματα, η απουσία παρεμβάσεων, η αίσθηση εγκατάλειψης, είναι πλέον αισθητά σε όλο το Δήμο Πέλλας.

«Στις μέχρι στιγμής συναντήσεις μας μιλούσαμε για το διακύβευμα των προσεχών εκλογών στο Δήμο Πέλλας. Η σημασία αυτή προσδιορίζεται σε δύο επίπεδα. Το ένα, για την αυτοδιοίκηση συνολικά στη χώρα μας. Το δεύτερο, για τον Δήμο Πέλλας ειδικότερα. Αλλά και στις δύο περιπτώσεις η μόνη λύση είναι «να πάμε μπροστά».

Να βγούμε από τέλματα και αντιλήψεις της προ κρίσης και προ covid εποχής, να δούμε τι μας ενώνει σε επίπεδο κοινών λύσεων και να προχωρήσουμε με λογική και σύνεση. Δεν χρειαζόμαστε επιβαλλόμενες λύσεις, αλλά λύσεις που οι ίδιες οι κοινωνίες θα εκφράσουν με την ψήφο τους». ανέφερε ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Στη συνάντηση παρατέθηκαν οι τέσσερις πυλώνες ανάπτυξης του Δήμου Πέλλας και είναι οι πυλώνες ανάπτυξης που προτείνει ο συνδυασμός «Πέλλα Μπροστά» για την επανεκκίνηση της περιοχής μας.

Επικεφαλής της ομάδας για την κατάρτιση του προγράμματος του συνδυασμού είναι ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης μαζί με τον γνωστό Χειρούργο Ορθοπεδικό Θωμάς Μουμτζιδέλης και τον ελεύθερο επαγγελματία Βασίλη Νικηφορίδη. Θα έχουν επαφές με διάφορους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς του Δήμου για να παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση. Ηομάδα προεκλογικού αγώνα αρχίζει να πιάνει δουλειά για την κατάρτιση των δράσεων μέχρι τις εκλογές του 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News