Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Για ποια 3 ζώδια απογειώνεται η ερωτική τους ζωή αυτόν τον μήνα;


Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα μας βγάλει επιτέλους από τη στασιμότητα του Σεπτεμβρίου, θα ξεκαθαρίσει αρκετά τις καταστάσεις και θα μας προσφέρει ερωτικές στιγμές και έντονα πάθη (τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα άστρα).

Ο νέος μήνας μας καλωσορίζει με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα, μια άκρως θετική όψη η οποία φέρνει έρωτα, διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Η διάθεση θα είναι ανάλαφρη και χαλαρή, όμως η έλλειψη μέτρου και αυτοσυγκράτησης μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές.

Το σημαντικό είναι πως κάποια ζώδια θα μπορέσουν επιτέλους να περάσουν όμορφα και έντονες ερωτικές στιγμές, είτε με τον σύντροφο τους, είτε με ένα νέο πρόσωπο. Κάτι που επιζητούσαν εδώ και καιρό, μιας οι προηγούμενοι 2 μήνες δεν ήταν και οι πιο ευνοϊκοί σε θέματα αγάπης.

ΚΡΙΟΣ

O Οκτώβριος ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα η Αφροδίτη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία από το δικό σας ζώδιο. Αυτή η όψη είναι άκρως ερωτική και θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή να κάνετε μια νέα γνωριμία. Στις 9/10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι καλείστε να πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Κάθε Πανσέληνος σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου, επομένως θα πρέπει να αναλογιστείτε εάν μια κατάσταση έχει φτάσει στο τέλος της ή αν θα πρέπει να γίνετε πιο δυναμικοί και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτός είναι ο μήνας σας, αγαπητοί Ζυγοί, αφού είναι βέβαιο ότι εσείς είστε από τους πρωταγωνιστές του Οκτωβρίου. Την πρώτη ημέρα του μήνα, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία φέρνει ευχάριστες και ερωτικές στιγμές και θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Στις 19/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σας χαρίζει γοητεία, ερωτισμό και αυτοπεποίθηση, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε ένα ραντεβού ή για να κατακτήσετε ένα πρόσωπο που θέλατε εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Οκτώβριος ξεκινάει με ευχάριστη και ερωτική διάθεση για εσάς, αφού την πρώτη ημέρα του μήνα η αντίθεση Αφροδίτης-Δία αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να φλερτάρετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Στις 9/10 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού έρχεται για να φέρει στη φως κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική σας ζωή. Στις 19/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι μια άκρως ερωτική όψη, η οποία προσφέρεται για να κάνετε νέες γνωριμίες ή για να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στις 22/10 είναι επίσης μια ευχάριστη και ερωτική όψη, η οποία θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με φίλους ή να εμπλακείτε μέσα σε καινούριες παρέες και να γνωρίσετε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

1 σχόλιο:

  1. καλε ο Σηφης δεν ενδιαφερετε για ζωδια, ουτε ο σκυλος μου ο Τζακ ενδιαφερετε, αλλωστε ο Σηφης ειναι τριχωτος ειναι ανΔρας αρρενωπος οπως οι αρκουδες και τον αγαπανε τα κοριτσια απ τον ....πλατανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News