Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

«Φωνή στο μαθητή» | ΚΞΓ EDUsmart by Alakiozoglou


Το νέο πρόγραμμα διδάσκεται αποκλειστικά στο Κέντρο μας από τα επίπεδα Β2 και είναι μια μοναδική καινοτομία στην εκπαίδευση. Αυτή η προσέγγιση χάρισε στο Κέντρο μας την παγκόσμια διάκριση ξεπερνώντας το μέσο όρο των επιδόσεων των υποψηφίων στο πιο απαιτητικό πιστοποιητικό CambridgeProficiency παγκοσμίως ‼

Δίνουμε φωνή στο μαθητή να μιλήσει στο κοινό για θέματα που επιλέγει ο ίδιος. Η μέρα του YouthConference αποτελεί την κορύφωση της δράσης «Φωνή στο μαθητή» καθώς ενσωματώνει όλες τις εκπαιδευτικές μας αξίες: οι μαθητές μιλούν με απόλυτη ελευθερία για αυτά που θέλουν οι ίδιοι να πουν, με μέσο την ξένη γλώσσα.

Μάθετε περισσότερα για το Κέντρο μας EDUsmart by Alakiozoglou με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News