Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Απίστευτο περιστατικό: Γαμπρός το «έσκασε» δύο φορές και έστησε τη νύφη


Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο δημαρχείο του Περιστερίου, με έναν γαμπρό που δεν πήγε στο γάμο του δύο φορές!

Το παρασκήνιο του γάμου που δεν έγινε ποτέ αποκάλυψε ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης μιλώντας στο Star.

Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής ο οποίος είναι αντιδήμαρχος Περιστερίου και έχει παντρέψει αρκετά ζευγάρια ο γαμπρός δεν εμφανίστηκε και εκείνος ένιωσε αμήχανα.

«Το ζευγάρι τα βρήκε και δύο εβδομάδες αργότερα, κανόνισε εκ νέου τον γάμο του, στον οποίο όμως δεν ήμουν» σημείωσε ο τραγουδιστής.

«Έμαθα όμως, ούτε τότε ο πήγε ο γαμπρός, στήνοντας για δεύτερη φορά τη νύφη» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News