Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας: Ορκωμοσία Ειδικού Φρουρού


Πραγματοποιήθηκε σήμερα [30-09-2022] και ώρα 10.00’ στην έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας η τελετή πρόσληψης-ορκωμοσίας ενός [01] ιδιώτη ως Ειδικός Φρουρός στην Ελληνική Αστυνομία για τη συγκρότηση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.), καταγόμενου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Κατά τη διάρκεια της τελετής, απευθύνθηκαν σε αυτόν καλωσορίζοντας τον στο Σώμα και του ευχήθηκαν υγεία και καλή τύχη στη σταδιοδρομία του, οι:

α] Δ/ντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικός Δ/ντής κ. ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗΣ Πέτρος,

β] Αρχιμανδρίτης Μάξιμος ΧΑΤΖΗΣ της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας και

γ] Υπασπιστής της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνόμος Β΄ κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Γεώργιος,

παρουσία των οποίων ο νέος Ε.Φ. έδωσε τον προβλεπόμενο όρκο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News