Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Πέλλας: Υποψήφιος με τον Στάθη Φουντουκίδη ο Γιάννης Γυριχίδης


Δήλωση του Γιάννη Γυριχίδη:

Φίλες και Φίλοι,

Είναι κοινή συνείδηση στους πολίτες του Δήμου Πέλλας ότι η παρούσα δημοτική αρχή έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, χωρίς να αφήσει δυστυχώς θετικά σημάδια της παρουσίας της μετά από σχεδόν τρεις ολόκληρες θητείες. Ορμώμενος από τη διαπίστωση ότι με αυτή τη Δημοτική Αρχή «δεν πάει άλλο» και την ανάγκη, ότι απαιτείται νέα διοίκηση για τον Δήμο, πήρα την απόφαση να ενεργοποιηθώ για άλλη μια φορά στα δημοτικά πράγματα.

Και αυτή τη φορά δεν θα μπορούσα να θέσω υποψηφιότητά με άλλον παρά μόνο με τον Στάθη Φουντουκίδη, έναν άνθρωπο νέο, επιστήμονα, ελεύθερο επαγγελματία, με γνώσεις και εμπειρία, έχοντας ασκήσει διοίκηση σε έναν σημαντικό φορέα όπως ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών, με συνδικαλιστική εμπειρία στον κλάδο του σε ανώτατο επίπεδο.

Ο Στάθης Φουντουκίδης διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα εξασφαλίζουν ένα καλύτερο αύριο για όλους εμάς και δεν θα αποτελεί «μια από τα ίδια». Πρόκειται για έναν άνθρωπο του οποίου το ήθος και τις ικανότητες γνωρίζω χρόνια, που ξέρει να συνεργάζεται μα άλλου άξιους ανθρώπους και ήδη από την πρώτη μας συνάντηση σχετικά με τα δημοτικά πράγματα στρατεύτηκα πλάι του.

Για έναν Δήμο φιλικό στη νέα γενιά, με το βλέμμα στραμμένο στις νέες τεχνολογίες, επιτέλους αποδοτικό, που θα αξιοποιήσει ευκαιρίες για σημαντικά έργα υποδομής, θα καλυτερεύσει την εικόνα των πόλεων και των χωριών μας και την καθημερινότητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News