Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Αργίες: Πότε «πέφτουν» τα επόμενα τριήμερα του 2022


Το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου μπορεί να πέρασε ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που αναζητούν την επόμενη αργία προκειμένου να «κλέψουν» μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Πάντως η αργία του Δεκαπενταύγουστου «αποζημίωσε» και όσους εργαζόμενους δεν έχουν άδεια αυτή την περίοδο, καθώς αφού φέτος «έπεσε» Δευτέρα, ενώ ακόμα και όσοι βρίσκονταν σε καλοκαιρινούς προορισμούς είχαν μία παραπάνω μέρα ξεκούρασης μετά το Σαββατοκύριακο.

Σημειώνεται ότι ο Δεκαπενταύγουστος ήταν από τις τελευταίες αργίες του έτους, καθώς μετά από αυτόν μένουν μόνο άλλες δύο, οι οποίες ωστόσο για το 2022 είναι τριήμερα.

Συγκεκριμένα οι αργίες του 2022 που ακολουθούν είναι οι εξής:

- 28η Οκτωβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή

- Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Κυριακή

- Σύναξη της Θεοτόκου 26 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News