Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Απολαυστικό βίντεο από το Πολιτιστικό Αντάμωμα στους Προμάχους


Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Μπάτση:

"Σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη συμμετοχή. Δείτε το όλο, αξίζει, γιατί η νεολαία, διασκεδασε, χόρεψε με την ψυχή της την γνήσια μακεδονική παράδοση και όχι μόνο. Ήταν ένα πολύ δυνατό 2μερο με χορευτικά συγκροτήματα από την περιοχή μας και απο την Αθήνα. Τα καλύτερα έρχονται. Μας δώσατε ακόμη περισσότερη δύναμη και ιδιαίτερα στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και συνεργάτες για τα τόσα χρόνια πολύ καλής συνεργασίας καθώς και τους εθελοντές μας που τα έδωσαν όλα. Συνεχίζουμε".

Δείτε το βίντεο του Χρήστου Κόγιου:

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News