Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Τέσσερα χρόνια από την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι - Συγκλονιστικό αδημοσίευτο υλικό από την φωτιά


Το ημερολόγιο έδειχνε 23 Ιουλίου του 2018 και τίποτα δεν προμήνυε ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα γραφόταν η ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι.

Μια φωτιά που ξεκίνησε στο Νταού Πεντέλης και την Καλιτεχνούπολη κατέληξε να αφανίσει όλο το Νέο Βουτζά, το Μάτι και να φτάσει μέχρι το Κόκκινο Λιμανάκι παίρνοντας μαζί της 102 ψυχές που βρήκαν τραγικό θάνατο από την πύρινη κόλαση.

Το μεγαλύτερο δράμα γράφτηκε μέσα σε ένα οικόπεδο στην οδό Δημοκρατίας. Στο σημείο αυτό βρέθηκαν 26 απανθρακωμένοι άνθρωποι οι περισσότεροι από αυτούς σφιχταγκαλιασμένοι. Δεν μπόρεσαν να βρουν την έξοδο για τη θάλασσα και εγκλωβίστηκαν εκεί. Επίσης υπήρξαν 9 άνθρωποι που πνίγηκαν στην θάλασσα στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα.

Η ομάδα Up Stories έφτιαξε ένα συγκλονιστικό βίντεο με αδημοσίευτα πλάνα και με την μαρτυρία ανθρώπου που κατάφερε να ξεφύγει από την φωτιά.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News