Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Βίντεο της Νέας Δημοκρατίας για τα 7 χρόνια από το δημοψήφισμα


Η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με αφορμή τα επτά χρόνια από την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Το βίντεο έχει τίτλο «δίχασαν εξαπάτησαν χρέωσαν τους Έλληνες» και κατακλείδα «το όχι που έγινε ναι» και «δεν ξεχνάμε».

Στο βίντεο περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από τις δηλώσεις του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από την ανακοίνωση της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, καθώς και αποσπάσματα από τον ελληνικό και ξένο τύπο πριν και μετά το δημοψήφισμα.

.

10 σχόλια:

  1. απατεωνες θα ξεπουλουσατε την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό πού πήγαν να κάνουν αυτοί το ολοκληρώνει ο δικός σου χαηβανι

      Διαγραφή
    2. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑ 60 ΕΥΡΩ ΧΑΙΒΑΝΙ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
  2. το μεγαλυτερο πολιτικο ανεκδοτο που εβγαλε η χωρα, και ομως υπαρχουν ανθρωποι που ακομη πιστευουν σ αυτες της πολιτικες των Βαρουφακηδων, απλα παρα ολιγον εγκληματιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε απατεώνες, ούτε πολιτικό ανέκδοτο, ούτε παρ ολίγον εγκληματίες, όπως γράφουν οι δύο πρώτοι σχολιαστές. Τίποτε από αυτά. Απλά είναι αριστεροί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τρομος απελπισια,συναισθηματα που κυριαρχουσαν εκεινη την εποχη, ποτε ξανα συμμοριτες στο τιμονι της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αραγε τι κανουν εκεινη οι γελοιοι που χορευαν στην πλατεια συνταγματος; καρναβαλια της αριστερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμα μαλώνετε για τα κόμματα ,,,,Τρόμος, απογοήτευση στις μέρες του Συριζα αλλά και τωρα τρόμος ,απογοήτευση και να δω πως θα ζεσταθουμε το χειμώνα....΄Μας έχουν βουλιάξει και δε βλέπω και φως, λες και οι πολιτικοι μας ζούνε σε άλλη χώρα...Αντι να ενωθουν και να βρουν μαι λύση τους νοιάζει το Εγω τους και ποιος θα ειναι στην κορυφή για να κάνει κουμάντο με οτι συνεπάγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τότε 60 στην ουρά τώρα μόνο ουρά.δεν μπορεί μόνο εγώ να μην έχω φράγκο.δεν ψηφζω δεν υποστηρίζει κανένα.τους γράφω όλους κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News