Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Τούρκος πολιτικός ήρθε στην Αθήνα κι άνοιξε την τουρκική σημαία μπροστά από τη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε μία απίστευτη κίνηση προχώρησε ο Τούρκος πολιτικός, Μουσταφά Σαριγκιούλ, καθώς εμφανίστηκε στο Σύνταγμα, απέναντι από τη Βουλή, κι άνοιξε τη σημαία της χώρας του, θέλοντας να στείλει μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ελλάδα.

«Είμαι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μη ζητάς βοήθεια από την Αμερική. Ζήτα φιλία από την Τουρκία. Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα. Ελάτε σε ειρήνη, είμαστε εδώ», φαίνεται να λέει στο βίντεο που ανέβασε στα social media ο πρόεδρος του TDP(Τουρκικό Κόμμα Αλλαγής).

Το θέμα δημοσιεύτηκε κι από τη Yeni Safak, η οποία σε δημοσίευμά της κάνει λόγο για κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο από την πλευρά της Ελλάδας και πώς η Αθήνα αψηφά την προειδοποίηση της Άγκυρας για τα 12 μίλια και οπλίζει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσα» την κίνηση του Μουσταφά Σαριγκιούλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News