Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

«Πυροτέχνημα» η πρόταση του Χρ. Μπάτση για την ενίσχυση των κερασοπαραγωγών (ΒΙΝΤΕΟ)


«Πυροτέχνημα» χαρακτήρισε ο Νίκος Παρούτογλου την πρόταση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση σχετικά με την ενίσχυση των κερασοπαραγωγών.

Θυμίζουμε, ότι ο κ. Μπάτσης πρότεινε πρόσφατα την «άμεση και κάθετη ενίσχυση όλων των παραγωγών που έχουν στο ΟΣΔΕ τους παραγωγικά κεράσια στα πλαίσια της μη επιστρεπτέας προκαταβολής». Ενδεικτικά, όπως είπε ο Δήμαρχος, ανέφερε το ποσό των 5.000 ευρώ ανά παραγωγό, το οποία θα αυξάνεται ανάλογα με τα παραγωγικά στρέμματα. Μάλιστα, ο κ. Μπάτσης χαρακτήρισε την πρότασή του «απόλυτα ρεαλιστική και αναγκαία για την Αλμωπία και τους αγρότες μας».

Τέλος, κάλεσε τους Βουλευτές να στηρίξουν την πρόταση, χωρίς όμως να διευκρινίσει αν ο ίδιος ήρθε σε επικοινωνία μαζί τους ή αν τους ενημέρωσε επίσημα για την πρόταση.

Δείτε την τοποθέτηση του Νίκου Παρούτογλου:

2 σχόλια:

  1. Αυτή η φωτό δείχνει την κατάντια της Αλμωπίας μπεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλετε και στήριξη;όταν περνάτε παχουλές αποζημιώσεις και την ίδια ώρα παραδιδατε και παραγωγή καλά ήταν;τα Toyota δύο δυο τα αγοράζατε τα 50χιλιαρα πήγαιναν γόνατο, τώρα τη έγινε;τα χωριά στον κάμπο που πουλάνε μια ζωή ξεφτίλα την παραγωγή αυτό απασχολεί κάποιον; όχι, ούτε και εμάς μας ενδιαφέρει λοιπόν ένα αλυσοπρίονο μπόλικη βενζίνη με 3 ευρώ το λίτρο εικόνα τον Μητσοτάκη δίπλα, μίζα και αρχίστε να κόβετε 😂😂😂😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News