Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

«Σφάζονται» τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα - Έντονο παρασκήνιο κατά την επίσκεψη Ανδρουλάκη στα Γιαννιτσά


Μπορεί τα χαμόγελα να περίσσευαν κατά την επίσκεψη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στα Γιαννιτσά, ωστόσο το κλίμα όταν σβήνουν τα φώτα μάλλον δεν είναι και τόσο… ειδυλλιακά όταν σβήνουν τα φώτα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι παρότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και ακόμα δεν έχει εκλεγεί Γραμματέας του κόμματος στο Νομό μας.

Χθες την υποδοχή του κ. Ανδρουλάκη ανέλαβε ο απερχόμενος Γραμματέας Λάκης Προκοπίδης, ο οποίος επιθυμεί να συνεχίσει σε αυτή τη θέση, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα η Ν.Ε. είναι ουσιαστικά «ακέφαλη» μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Τα «πηγαδάκια» ήταν πολλά κατά τη χθεσινή εκδήλωση, ενώ τα «καρφιά» ήταν ακόμα περισσότερα απ’ όλες τις πλευρές. Συζητήσεις που φανερώνουν ότι το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο μεταξύ των εσωκομματικών τάσεων που έχουν δημιουργηθεί στην Πέλλα.

Πάντως, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ολοκλήρωση των διαδικασιών στη Νομαρχιακή Επιτροπή, αν ποτέ επιτευχθούν, δεν αποκλείεται να φέρει ανακατατάξεις και στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα.

8 σχόλια:

  1. Ε, όχι και σφάζονται, συντροφικά μαχαιρώματα είναι αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με την καρεκλα αγκαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήστε να αναδειχτεί και κανένα νέο παιδί. Δεν σας προβλημάτισε ότι το ηλικιακό όριο ήταν άνω των 80 στην ομιλία;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ποιο όμορφοι είναι οι αδερφοί Καρατζιδη_Τζοφ απο Αριδαία μόνο Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφήστε ρε τα νέα παίδια να ασχοληθούν, μετά τους ψάχνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News