Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Σάρωσε η Θ. Τζάκρη: Απόλυτη κυρίαρχος στην Κεντρ. Μακεδονία - Κορυφαία στελέχη είδαν την... πλάτη της


Με την Βουλευτή Πέλλας, Θεοδώρα Τζάκρη, να βρίσκεται στην πρώτη θέση, ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων για τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην Κεντρική Μακεδονία.

Η αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «πήρε κεφάλι» στις ψήφους, με την Κατερίνα Νοτοπούλου να είναι στη δεύτερη θέση και τον Σωκράτη Φάμμελο στην τρίτη. Πιο πίσω σε ψήφους, βρίσκονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα (Χαλκιδική), Μπέττυ Σκούφα (Πιερία), Ειρήνη Αγαθοπούλου (Κιλκίς).

Η κ. Τζάκρη σε δήλωσή της ανέφερε τα εξής:

Σήμερα ειναι ημέρα γιορτής για τον προοδευτικό κόσμο της χώρας.

Η εμπιστοσύνη σας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, το γεγονός ότι τα μέλη μας τριπλασιάστηκαν μέσα σε μια μέρα, ειναι προσκλητήριο ευθύνης και ξεκάθαρο μήνυμα για την βέβαιη επερχόμενη πολιτική αλλαγή.

Ευχαριστώ θερμά τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας που με ανέδειξαν πρώτη σε σταυρούς, στην ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ευχαριστώ θερμά όσους εργάστηκαν επίμονα για να έρθει αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα.

Προχωράμε μαζί, ενωμένοι, με τα μάτια ανοιχτά προς την κοινωνία, στο νέο κόμμα που εξασφάλισε ο πρόεδρός μας με τις πρωτοποριακές αλλαγές που τόλμησε να φέρει.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται και κορυφώνεται για να απομακρύνουμε άμεσα την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης!

2 σχόλια:

  1. ναι αλλά ο Ιγνάτης απ τα Σεβαστειανά και η Σουλτάνα απ την Κρύα Βρύση μπορεί να ζει στο 1800 αλλά ξέρει πιό πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψήφισαν και Πακιστανοί συριζαίοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News