Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Γ. Σηφάκης: «Εντυπωσιακή αύξηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και στην Πέλλα»


Δήλωση του πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη:

Η εντυπωσιακή αύξηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στην Πέλλα (60% την χθεσινή μέρα και 5πλασιασμός από το 2019) προπομπός της επερχόμενης πολιτικής αλλαγής

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που πανελλαδικά προχθές είχε 61.000 μέλη από χθες έχει 172000 μέλη. Επενεξέλεξε τον Αλέξη Τσίπρα πρόεδρο του με εντυπωσιακό αριθμό ψήφων και την Κεντρική Επιτροπή για πρώτη φορά με άμεση ψηφοφορία από όλα τα μέλη. Έγινε ένα μεγάλο, μαζικό, νεανικό, ριζοσπαστικό Κόμμα που πλέον ρίζωσε για τα καλά μέσα στην κοινωνία. Ένα άλλο Κόμμα από αυτό που ξέραμε ως τα χθες.

Στην Πέλλα ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε χθές τα μέλη του κατά 60% και τα πενταπλασίασε συνολικά από τις εκλογές του 2019 και μετά. Στην χθεσινή ψηφοφορία έγιναν μέλη και ψήφισαν 765 επιπλέον συμπολίτες μας μαχητικά, ώριμα, αποφασιστικά.

Για την πτώση της αντιλαϊκής και επικίνδυνης κυβέρνησης Μητσοτάκη, την κυβέρνηση της ακρίβειας, της αναλγησίας, των δισεκατομμυρίων αναθέσεων σε κολλητούς, των golden boys, της εγκατάλειψης του δημόσιου συστήματος υγείας ακόμη και σε πανδημία, της οικογενειοκρατίας, της διάλυσης της εργασίας, της περαιτέρω φτωχοποίησης των μικρομεσαίων και των αγροτών.

Για την ελπίδα στον τόπο που είναι ζωντανή και έρχεται. Πιό ώριμη, πιο σίγουρη, πιο αποφασιστική.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση μας στην Πέλλα ενωμένη ακόμη πιο δυνατή από χθες και πιο αποφασιστική θα συνεχίσει τον αγώνα για την πολιτική αλλαγή που οι πολίτες και της Πέλλας έχουν ήδη αποφασίσει και θα την κάνουν πράξη όποτε και αν κληθούν να το κάνουν.

17 σχόλια:

  1. Η ΑΠΕΙΛΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να επαναφέρει τη συμφωνία των Πρεσπών τώρα που καταφέραμε να την καταργήσουμε; 😭😭😭

      Διαγραφή
    2. Τι απειλή; Δε λέγαμε Μητσοτάκης χαλαρά τρεις τετραετίες ακόμα μέχρι το 2030 και βλέπουμε; Τι έγινε; Ούτε τρία χρόνια δεν πέρασαν και μας γύρισαν την πλάτη;

      Διαγραφή
    3. δηλαδή ο πρωθυπουργός της Ελλάδος παίρνει τα οικονομικά μέτρα? δεν είναι ίδια σε όλη την Ευρώπη? χμ....

      Διαγραφή
  2. ακριβως τα ιδια εκανε ο Καστρο στην Κουβα και ο Χοτζα στην Αλβανια κακως δεν βαλατε και νεογεννητα να ψηφισουν, εχετε ξεφιλιστει τελειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδω που τα λέμε Κάστρο για να γίνεις εεε δεν ειναι και για όλους ...

      Διαγραφή
  3. το ενα τριτο απ τα στελεχη που πηγαν πριν ενα μηνα δεν πηγαν να ψηφισουν, στρατιγικη ηττα του Τσιπρα και η ελευθερη πτωση ερχετε, σταματα μιστερ Σηφακη να κοροιδευεις τον κοσμο, ασχολησου με κατι που θα σε κανει χαρουμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παιδιά κάνουμε κριτική στο Σηφάκη που είναι κορυφαίος στο είδος του εμεις που δεν έχουμε βγει απ το χωριό μας,κάνουμε κριτική εμεις που τελειώσαμε το Λύκειο με μέσον..λίγο έλεος...είμαστε και Χριστιανοί υποτίθεται και ζουμε στην υποκρισία 24ώρες το 24ωρο...

      Διαγραφή
  4. ΣΚΕΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙΜ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε καμια αλλη χωρα κυριε Σηφακη δεν θα σκεφτοντουσαν να σας ψηφισουν, ανθρωποι σαν κ εσας θα επρεπε να δουλευουν στο καφενειο της βουλης εκτος αν ειχανε μεσον και τους αφηναν να πουλανε καλαμποκια στο προαυλιο, ειστε αναξιοι να κυβερνατε αυτη τη χωρα που ευτυχως ειχε την τυχη αυτες της δυσκολες εποχες να κυβερναει ο Μητσοτακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολιτικός θίασος τα μπουλούκια, οι αθεοι ειχανε και παραβαν για να ψηφισουν τον μοναδικο υποψηφιο, ουτε καν λευκο ειχαν, μα ποσο γελοιοι ειστε ρε συντροφοι, καταλαβετε οτι πιασατε πατο δεν υπαρχει γιατρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι περισσότεροι μορφωμένοι στο Δυτικό κόσμο φίλε μου είναι άθεοι...Γιατί μπερδεύσαι...?

      Διαγραφή
  7. "προπομπος επερχομενης πολιτικης αλλαγης" χα...χα... βρες τρυπα να κρυφτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δες τον τρόπο γραφής αυτών που σχολιάζουν και θα καταλάβεις το επίπεδο.
    Σύνταξη, ορθογραφία, επιχειρήματα(Κιμ! Ξεχάσατε τον Στάλιν κορίτσια)μιλάμε για πιστήμονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήνες είχα να δω τόσα σχόλια με αυτό το ύφος.
    Πρέπει να πήγαν πολύ καλά οι εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκει στο Σύριζα πραγματικά τους παραδέχομαι...τρώνε τόσο Μπούλινγκ,δέχονται τόσο ακραιες συμπεριφορές από κάφρους και ανεγκέφαλα στοιχεία κι όμως συνεχίζουν στα ιδεώδη της αριστεράς.
    Προσωπικά έχω βολευτεί στο Κιναλ...χαλαρός..βολεμένος με φραπέ γκομενάκια κι Εκκλησία...Πραγματικά παραδέχομαι το κουράγιο τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΏΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News