Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Δημοσκόπηση: Η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Πόσο σημαντική θεωρούν οι Έλληνες την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο


Στις 9,9 μονάδες βρίσκεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της Opinion Poll, ενώ στην έρευνα οι πολίτες ρωτήθηκαν για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε για την εφημερίδα toManifesto η Νέα Δημοκρατία έχει 32,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,9%, το ΠΑΣΟΚ 13,3%, το ΚΚΕ 4,9%, η Ελληνική Λύση 5,6%, ΜέΡΑ 25 2,7%, Πλεύση Ελευθερίας 1,5%, Έλληνες για την Πατρίδα 1,5%, άλλο 4,1%, δεν έχω αποφασίσει 10,7%.

Στο πόσο δημοφιλείς είναι οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό θετικών απόψεων 47,8%, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να ακολουθεί στο 44,4%, ενώ οι αρνητικές απόψεις είναι 51% και 43,1% αντίστοιχα. Στο 30,9% οι θετικές απόψεις για τον Αλέξη Τσίπρας έναντι 64,1%.

Στο πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στο Κογκρέσο το 31,8% λέει «πολύ», το 28,4% «καθόλου», το 21,7% «αρκετά», το 15,1% «λίγο», το 2,9% ΔΓ/ΔΑ.

4 σχόλια:

  1. Aν υπαρχουν ακομη ελληνες που ψηφιζουν αυτο το εκτρωμα που λεγετε Συριζα δεν εχω να πω τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ να χαίρεσαι τον κουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και φυσικά πρέπει να χαίρετε, εγώ προσωπικά ειμαι περήφανος που εχω πρωθυπουργό σοβαρό εντιμο που κοιτάει το καλό της χώρας.

      Διαγραφή
  3. Σιγουρα εισαι 8.44 με τον αχαστο ηγετη, καλα να παθεις που ψηφιζετε ατομα που δεν εχουν βγει απ το χωριο τους και πουλανε μαγκια με τα νταουλια και με της μαλακιες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News