Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Παράταση μιας ώρας λόγω της μεγάλης συμμετοχής


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ η συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, για τον πρόεδρο και την Κεντρική Επιτροπή. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε να δωθεί μια ώρα παράταση στη διαδικασία.

Έτσι, οι κάλπες για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσουν στις 21:00 και όχι στις 20:00 όπως ήταν προγραμματισμένο.

«Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε την παράταση κατά μία ώρα των εκλογών, καθώς υπάρχει μεγάλη προσέλευση και ουρές στα εκλογικά κέντρα ανά την επικράτεια», ανέφερε η ενημέρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά τις 19:00 και ενώ είχε φανεί πως ο κόσμος που περίμενε στα 1.000 εκλογικά κέντρα για να ψηφίσει, ήταν ακόμη πολύς και δεν προλάβαινε έως τις 20:00.

Η συμμετοχή στις 17:00, όταν έγινε η τελευταία ενημέρωση, είχαν ψηφίσει στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ 100.000 άνθρωποι, με πηγές της Κουμουνδούρου να αναφέρουν πως το κόμμα είχε ήδη διπλασιάσει τα μέλη του.

11 σχόλια:

  1. ποιον θα ψηφισουν αραγε; χα...χα...χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΕΙΤΕ ΝΤΑΟΥΛΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε ολους τους λαους υπαρχουν 5 με 10% ηλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γεννημενος νικητης ο Αλεκος, παιδια μηπως μαθατε τι λενε τα γκαλοπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 15αχρονα ενας υποψηφιος ο ορισμος της δημοκρατιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ηγετης μεγάλος σιγουρα θα παρει 99.9% εκανε και περιοδεια το Αλεκσι χα...χα...χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News