Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

MasterChef 6: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα - Πότε κάνει πρεμιέρα


Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef 6 στο Star. Η πρώτη εκπομπή θα προβληθεί στις 10 Ιανουαρίου στις 21:00 και, όπως μας ενημερώνει ο επίσημος λογαριασμός της στο Instagram, «οι αγαπημένοι μας κριτές έρχονται με φόρα και ανατρεπτική διάθεση».

Απολαυστικό είναι και το τρέιλερ με πρωταγωνιστές τους τρεις αγαπημένους κριτές του MasterChef (Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης), οι οποίοι αναζητούν και φέτος τον μεγάλο Έλληνα Master Chef, που θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε αναρτήσει πρόσφατα μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram με τους υπόλοιπους κριτές.

«Ήταν κάποτε ένας Ιταλός, ένας Ιάπωνας και ένας Νεοσμυρνιώτης», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ταγκάροντας τους άλλους δύο κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News