Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Η Αστυνομία ψάχνει να συλλάβει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο


Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Έπειτα από επώνυμη καταγγελία κοπέλας ότι έχει αναρτήσει πορνογραφικό υλικό, το αδίκημα θεωρείται διαρκές και αναζητείται να συλληφθεί στα πλαίσια αυτοφώρου.

Λύτρας: Εξελίξεις εντός της ημέρας

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, που εκπροσωπεί ένα από τα θύματα, μίλησε το πρωί και ανέφερε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις εντός της ημέρας.

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» είπε. «Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», πρόσθεσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες».

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να κινηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη». Χθες (21.12) ο κ. Λύτρας, μιλώντας στην ίδια εκπομπή είχε πει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπορεί να συλληφθεί μόλις υποβληθεί η μήνυση.

Τέλος ο κ. Λύτρας αποκάλυψε ακόμη πως είχε καταγγελία από μια κοπέλα από την Θεσσαλονίκη, για την λειτουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους, λέγοντας πως την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να ανταλλάσσουν πληροφορίες για την σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πως την λένε, κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που την γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο».

6 σχόλια:

  1. σκίστε το συριζάκι σκίστε τον φαν του Τσίπρα που κάθε μέρα στα αρθρα του σκυλόβριζε την κυβέρνηση, ουστ αναρχοάπλητε γαμιά της αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε παιδί μου γράμματα.

      Διαγραφή
    2. Που είσαι μπούφε, επειδή φαίνεται να έχεις τα μέσα με την σελίδα, βρες ένα τέτοιο άρθρο του Παναγιωτόπουλου(από τα καθημερινα) και ποσταρέ το. Αν υπάρχει επώνυμα θα σε αποθέωσω.
      Αν όχι δε χρειάζεται να γράψεις επώνυμα, απλώς κα ανώνυμα πες ότι είσαι χαζούλης και οι πιο χαζοί από σένα δημοσιευουν τις ανοησίες σου.
      Στοίχημα ότι εκτός από χαζουληδες είστε και κότες;

      Διαγραφή
    3. "και οι πιο χαζοί από σένα δημοσιευουν τις ανοησίες σου."
      Είσαι σίγουρος ότι οι χαζούληδες και οι πιο χαζοί δεν είναι ένα και το αυτό;

      Διαγραφή
  2. Ποσα αρθρα θες 6.04; πολλα θες; "Μανιφεστο" ευχομαι να βγει και να κυβερνησει ο συριζα...ψαχτο απλυτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΕφημεριδα της Σοφιας Γιαννακα αλλο αρθρο για τον ξεφτιλα συριζαιο απλυτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News