Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - ΠΕΛΛΑ: Που θα ψηφίσετε - Όλα τα εκλογικά κέντρα


Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 και από 7.00 π.μ. έως 19.00 μ.μ. τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής(ΚΙΝ.ΑΛ.), συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου.

Οι πολίτες της Πέλλας μπορούν να ψηφίσουν στα παρακάτω εκλογικά κέντρα, με την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας:

- Αριδαίας (Ξενιτίδειο Π.Κ.)

- Γιαννιτσών-δύο (Πνευματικό Κέντρο)

- Έδεσσας (Ισόγειο Δήμαρχείο)

- Κρύας Βρύσης (Πνευματικό Κέντρο)

- Σκύδρας (Πνευματικό Κέντρο)

Οι ψηφοφόροι θα εισέρχονται ένας-ένας στο εκλογικό τμήμα με χρήση μάσκας και αντισηπτικού. Υποχρεωτικά κατά την αναμονή τους εκτός του κέντρου θα κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος παραμονής των ψηφοφόρων εντός του εκλογικού τμήματος, παρακαλούνται οι φίλοι και τα μέλη να έχουν συμπληρώσει την σχετική αίτηση εγγραφής τους.

3 σχόλια:

  1. Αμπρε εγώ πού ψηφίζω Ντόρκα.. Μπορώ μπρε να ρτώ να ψηφίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ΠΑΣΟΚ δεν εχει προβλημα αρχηγου το προβλημα ειναι στη βαση, δεν μπορει να μιλανε για σοσιαλοδημοκρατια και να πανε να ψηφιζουν τους κομουνιστες, αν υπηρχαν πλεον εξυπνοι στο κομα θα καταλαβαιναν οτι το ΠΑΣΟΚ τελειωσε το 2010, τ ονομα του Παπανδρεου δεν ειναι σουπερμαντολινι τα μαγικα τελειωσαν η χωρα πρεπει ν ακολουθησει την Ευρωπη αυτο προσπαθει να τους πει ευγενικα ο Λοβερδος μπας και το καταλαβουν, δυστηχως εγκεφαλικα οι ΠΑΣΟΚΟΙ τελειωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News