Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

ΚΙΝΑΛ: Πάνω από 400 έχουν ψηφίσει στην Αλμωπία - Ξεπερνά κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου


Μεγαλύτερη ακόμα και από την προσδοκία των πλέον αισιόδοξων είναι η προσέλευση των φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής που από το πρωί δίνουν το παρών στα εκλογικά τμήματα, προκειμένου να εκλέξουν τον επόμενο πρόεδρο του κόμματος.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μέχρι και αυτή την ώρα έχουν ψηφίσει πάνω από 151.000 πολίτες και λόγω ακριβώς αυτής της μαζικής κινητοποίησης υπάρχουν σκέψεις για παράταση της διαδικασίας, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στις 19:00 το απόγευμα.

Στο εκλογικό τμήμα της Αλμωπίας, μέχρι τις 5 η ώρα, έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 400 μέλοι και φίλοι του κόμματος, αριθμός που ξεπερνά τον αντίστοιχο της προηγούμενης εκλογής προέδρου στο ΚΙΝΑΛ. Αντίστοιχη είναι η εικόνα και από τα τμήματα του υπόλοιπου Νομού Πέλλας.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News