Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Επίσκεψη του Δ. Μπίνου στη Λαγκαδιά


Την Λαγκαδιά επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος.

Όπως δήλωσε, «με τον Πατέρα Δημήτριο και τις Ευλογίες του σήμερα στον Ιστορικό και Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού και τον Πατέρα Γεώργιο εφημέριο της ενορίας στην ακριτική μας Λαγκαδιά, προσευχηθήκαμε για Ζώντες και Κεκοιμημένους αδελφούς μας».

Ο Ιερός Ναός σύμφωνα με επιγραφή του ναού «Εκτίσθη το 1863 υπό της κοινότητος τότε Λουγγούντσης, Αρχιερατεύοντος του Αγίου Μογλενών και Φλωρίνης Προκοπίου».

Μετά τη λειτουργία, ο κ. Μπίνος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του χωριού.





 

1 σχόλιο:

  1. Ο Μπινος ειπε ότι εάν βγει,την επομενη, θα φτιάξει την παιδική χαρά και το σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News