Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Γιώργος Παπανδρέου: Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του


Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ στις 5 Δεκεμβρίου 2021, μετά και την τηλεφωνική επικοινωνία του πρώην πρωθυπουργού με την επικεφαλής του κόμματος, Φώφη Γεννηματά.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪ́ΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα. Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής. Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή.

7 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΦΕΥΓΑΤΟΣ. ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ 44% , ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ 12% , ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ, ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ διαγράφτηκε ο Σημίτης ρε γίδι;

      Διαγραφή
    2. Αυτό είναι όλο το πρόβλημα αλήθεια?από προσφωνήσεις πάντως άψογος Αντε να πάμε μπροστά με γίδια και γιδοβοσκους Δεν παίζεστε

      Διαγραφή
  2. κουφια λογια αερολογιες απο εναν υπολογο για το καταντημα της χωρας.Θα κανει κακο στον Τσιπρα τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τοσοι και τόσοι άλλος ένας τι μας πειράζει μαζί σου Γιώργο να σπάσουμε πλάκα είσαι πολύ καλητερος από πολλούς που κυβερνούν τάχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΓΙΔΙ, ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 2008, ΕΝΩ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    Εκτός ΚΟ του ΠΑΣΟΚ έθεσε τον Κώστα Σημίτη ο Γ.Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε που πάμε ρεεεεεεε????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News