Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Μαρία Προκοπίδου: Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο «Πτυχές του Ποντιακού Ελληνισμού: βίωμα και γνώση»


Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 28 Μαρτίου 2021, το Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο «Πτυχές του Ποντιακού Ελληνισμού: βίωμα και γνώση», της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας – Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», μέσω του Zoom και του Facebook live.

Η πλούσια θεματολογία του έδωσε το έναυσμα ώστε να διεξαχθεί μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση, να ανταλλαχθούν χρήσιμες απόψεις και να διατυπωθούν προβληματισμοί και προτάσεις που αφορούν τον ελληνισμό του Πόντου.

Συνολικά έλαβαν μέρος 87 εισηγητές, εισηγήτριες και πρόεδροι τραπεζών από 10 χώρες, αναπτύσσοντας 17 θεματικές ενότητες, ενώ στην διοργάνωση συμμετείχαν 823 εγγεγραμμένοι σύνεδροι, αλλά και χιλιάδες θεατών που παρακολούθησαν την απευθείας μετάδοση.

Δείτε την εισήγηση της Μαρίας Προκοπίδου, Εκπαιδευτικού Συγγραφέα, Med. Επιστήμες Αγωγής και Νέες Τεχνολογίες, Ειδικής Εκπαίδευσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News