Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Νοσοκομείο Έδεσσας: Στην πρώτη γραμμή οι Δήμαρχοι Έδεσσας και Σκύδρας (ΦΩΤΟ)


«Η πανδημία είναι ευκαιρία για καλύτερη υγεία!». Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου κατά την παρουσία του στην εκδήλωση διαμαρτυρίας στην πύλη του Νοσοκομείου της Έδεσσας.

Μια εκδήλωση που όπως είπε ο Δήμαρχος «ήταν η κραυγή αγωνίας των ανθρώπων που δουλεύουν στην Υγεία και παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε όλους μας».

Και πρόσθεσε ο κ. Γιάννου: «Αυτό μπορεί να είναι το σύνθημα για την αναβάθμιση της ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Έδεσσας και όχι για την κατάργησή της. Μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε για την άρση της απόφασης κατάργησης της ΜΕΘ και την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου μας».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην εκδήλωση διαμαρτυρίας παρέστη και η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, καθώς όπως είναι γνωστό το Νοσοκομείο της Έδεσσας εξυπηρετεί τις ανάγκες των Δήμων Έδεσσας, Σκύδρας και Αλμωπίας. Η κ. Ιγνατιάδου είναι πάντα μπροστά στους αγώνες και στις διεκδικήσεις και εκπροσωπεί δυναμικά τους πολίτες, χωρίς να διστάζει διατρανώσει την αντίθεσή της σε αποφάσεις που δεν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δυστυχώς, από την πλευρά του Δήμου Αλμωπίας μέχρι σήμερα παρατηρούμε μία... σιγή ιχθύος, η οποία σίγουρα δεν δικαιολογείται, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες δομές υγείας της ευρύτερης περιοχής. Ανάλογη σιωπή υπάρχει και για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Αριδαίας. Είναι ενδεικτικό, ότι σύμφωνα με καταγγελίες που δεχόμαστε από συμπολίτες μας, στο Κέντρο Υγείας δεν υπάρχει παιδίατρος. Μια κατάσταση τραγική, για την οποία δεν έχει υπάρξει καμία συντονισμένη προσπάθεια ή διαμαρτυρία από τη Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας.







10 σχόλια:

  1. οσο διοικει ο μπατσης και η παρεα του μην περιμενετε εκπροσωπηση του δημου αλμωπιας. ειναι απλα τα πραγματα. οι ανθρωποι δεν ενδιαφερονται. δεν τους νοιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μπατσης βράζει τσίπουρο...?? Ήρεμα ρωτάω... Γιατί δεν είναι παρόν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπάτσης απλά τραγικός..για σύμβαση δημοσιογράφου καλός είναι μέχρι εκεί!!!!
    Εμένα μου κάνει συν εντύπωση ότι κανείς βουλευτής του νομού δεν ήταν εκεί.αν κάνω λάθος σόρρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι δεν ενδιαφερουνται
    Το σωστό δεν μπορούνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι δυνατόν να λείπει ο Μπάτσης; Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε Εδεσσας, τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Δήμαρχοι Έδεσσας και Σκύδρας τρέχουν πολύ σωστά όπως είπε και ο παραπάνω πίσω από τις εξελίξεις. Απλά ο Μπατσης δεν κάνει τον κόπο να τρέξει ούτε πίσω από τις εξελίξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε ο Μπάτσης σας πείραξε?¿? Δεξιά νοοτροπία κλείσιμο απολύσεις εκδίκηση τρομοκρατία απαξίωση!!!! ξυπνάτε αυτή είναι η δεξιά και όλοι μουγκα στη στρούγκα !!!μας βρίζουν μας απειλούν και τούς ανεχόμαστε ακόμη.... Μέχρι και ο Παπανδρέου ξύπνησε με αυτούς!!!!!! Σταμενητης καρασμανης και το ανερχόμενο αστέρι ο Βασιλειάδης όλα μόνο για την καρέκλα για το νομό τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε ο μακεδονομάχος που είναι;Τελικά του τραβάει το αυτάκι η νδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να δω γη Δυστυχώς το Νοσοκομείο της Έδεσσας δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει δύσκολα περιστατικά Ο διοικητής έχει πλήρη άγνοια Το Νοέμβριο του 20 οι νεκροί έβγαιναν σωρηδόν Υπάρχει σοβαρή έλλειψη έμπειρου ιατρικού προσωπικού προσωπικού είναι προτιμότερο να μετατραπεί σε κέντρο υγείας αν θέλουμε να σωθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News