Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Αριδαία: Η συγκλονιστική ανάρτηση της Τζένης Κουλακιώτη για τον κορονοϊό


Διαβάστε τη συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε στο facebook μία συμπολίτης μας, η Τζένη Κουλακιώτη, σχετικά με την περιπέτεια της μητέρας της με τον κορονοϊό:

Να ξεκαθαρίσω πως ο καθένας κάνει ό,τι νιώθει, ό,τι θέλει, ό,τι νομίζει…

8 Νοέμβρη 2020 κολλάει η μαμά μου κορονοιό…εμείς που τόσο προσέχαμε… Μια εβδομάδα με αντιβίωση και depon…τότε κανείς γιατρός δεν ήξερε τίποτα…

Επιδείνωση κατάστασης…την παίρνω και πάμε κέντρο υγείας Αριδαίας…και με δικό μου μέσο κατευθείαν Έδεσσα νοσοκομείο... Μετά από τρείς ώρες αναμονή…τελικά εισαγωγή!!

Οι μέρες που ακολούθησαν ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!Αγωνία, άγχος, τρόμος για το τι θα γίνει…

Αριδαία… Έδεσσα…ένα τσιγάρο δρόμος…

Κάθε μέρα επικοινωνία με γιατρούς, νοσηλεύτριες, γνωστούς μέσα στο νοσοκομείο…

Βάλαμε αυτή την μάσκα…αλλάξαμε την αγωγή…και η κατάσταση χειροτέρευε….η δεύτερη αξονική χειρότερη από την πρώτη…Η λοίμωξη είχε προχωρήσει στους πνεύμονες….

Δεν θα ξεχάσω τον ήχο του οξυγόνου…κάθε φορά που μιλούσαμε στο τηλέφωνο…Πάλι καλά που υπήρχε και αυτό….παρηγοριά στην αγωνία…

Κάθε μέρα επικοινωνία με Σταυρούλα Παπακώστα…νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο…για την κατάσταση της υγείας της…Να είναι καλά το κορίτσι με βοήθησε απίστευτα με υπομονή…και χαμόγελο πάντα!!! Σταυρούλα Βαρδάρη, Δήμητρα Θεοδοσιάδου είστε μοναδικές!!!

Οι μέρες περνούν….απίστευτα γρήγορα…βασανιστικά αργά!!!

Στις 7 Δεκεμβρίου ήταν έτοιμοι για διασωλήνωση…μαζεύτηκαν όλοι οι γιατροί πάνω στο κεφάλι της…λέγοντας ότι δεν πάμε καλά…Η μαμά μου γύρισε και κοίταξε την εικόνα της Παναγίας…και ταυτόχρονα ο γιατρός έστρεψε το βλέμμα του να δει που κοιτάει η μαμά μου…Αυτό ήταν!!! Επανήλθε με 96 κορεσμό και κανονική αναπνοή…Γυρίζει και λέει σε όλους πως δεν υπάρχει περίπτωση για διασωλήνωση…αφού αναπνέει κανονικά!!!

Φτάσανε τα Χριστούγεννα…τα χειρότερα ως τώρα….

Στις 4 Γενάρη παίρνουμε εξιτήριο…ημέρα χαράς…

Φανερά καθαρά τα σημάδια του κορονοιού…φανερά αδυνατισμένη και αδύναμη…

Περάσανε 10 μήνες…

Εχθές είχαμε ραντεβού με την κα. Μελισσαρίδου Γεωργία πνευμονολόγο στην Έδεσσα…Εξαιρετικός άνθρωπος…λαμπρή επιστήμονας!!! Την ευχαριστώ από καρδιάς για ό,τι έκανε για μένα…μου έδινε το χέρι να προχωρώ….

Τα αποτελέσματα θεαματικά….Θεαματική βελτίωση…πιο καλά από πρίν!!!

Τον διώξαμε είπε τον ιό…Αλλά θέλει προσοχή από όλους…Την ρώτησα πολλά…Ανάμεσα στα όσα μου είπε επισήμανε πως…Κανένα εμβόλιο δεν δίνεται στους πολίτες αν δεν περάσει από τον παγκόσμιο οργανισμό φαρμάκων, όλοι οι γιατροί ακολουθούν τα πρωτόκολλα και πάντα θέλουν το καλό μας, κανένα εμβόλιο δεν έχει τσιπάκι και δεν μένει πάντα στο σώμα, κανένα εμβόλιο δεν συγχέεται με την θρησκεία…εξάλλου μου λέει το μεγαλύτερο ποσοστό κληρικών…νόσησε!!! Αυτό που την λυπεί περισσότερο είναι πως φύγανε άδικα πολλοί άνθρωποι...οι οποίοι δεν είχανε δικαίωμα επιλογής....δεν προλάβανε να κάνουν το εμβόλιο....

Προσβάλλει τα παιδιά και θέλει προσοχή….Προτείνει να κάνουμε όλοι το εμβόλιο…πριν είναι πολύ αργά!!!

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά…όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, το διοικητικό προσωπικό, τους γιατρούς, τους φίλους, τους γνωστούς, συγγενείς, όσους βοήθησαν στην συγκέντρωση νερών, οξύμετρων, θερμομέτρων, πιεσόμετρων, τον παπούλη για την συμπαράσταση, και πάντα την κα. Μελισσαρίδου!!! Είναι πανδημία….Προσέχουμε…για να έχουμε!!!! Καλημέρα.....

4 σχόλια:

  1. Αγαπημένη Τζένη μου. Πολύ δύσκολη εκείνη η περίοδος. Εφιάλτης. Να είμαστε καλά, να προσέχουμε κ να μην ξεχνάμε πως η ελευθερία κάποιου σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν κανω το εμβόλιο δεν λεω οτι δεν υπάρχει η πανδημία αλλα το εμβόλιο δεν σώζει τωρα εσυ ζτενη ο καθενας κανει οτι θέλει με το κεφαλή του παίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μη το κάνεις μου ειναι αδιάφορο ο καθένας με το μυαλό του.

      Διαγραφή
  3. ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΤΖΕΝΗ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ....ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News