Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Ανησυχία για την Πέλλα: 75 νέα κρούσματα σήμερα στο Νομό μας


Ο ΕΟΔΥ δίνει στην δημοσιότητα -ταυτόχρονα με τον αριθμό των νέων κρουσμάτων που προκάλεσε ο κορονοϊός το τελευταίο 24ωρο- και την γεωγραφική κατανομή.

Όλες τις περιοχές, δηλαδή, στις οποίες «χτύπησε» ο κορονοϊός με την Αττική να καταγράφει για ακόμη μια μέρα την πρωτιά στη σχετική λίστα.

Συγκεκριμένα, από τα 2.322 νέα κρούσματα που καταγράφηκαν σήμερα Πέμπτη 16/9 σε όλη τη χώρα, τα 505 είναι στην Αττική και τα 300 στη Θεσσαλονίκη.

Ψηλά στη λίστα με τα νέα κρούσματα όμως, είναι σήμερα η Κρήτη με 108 (αν και τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζει αισθητή πτώση νέων κρουσμάτων) και η Λάρισα με 98 νέες μολύνσεις. Ακολουθεί η Πέλλα και η Ημαθία με 75 και 63 νέα κρούσματα αντίστοιχα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News