Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Συγκλονιστικά βίντεο: Κάτοικοι μέσα σε βάρκες εγκαταλείπουν τις Ροβιές


Την τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Εύβοια καταγράφει μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, η κάτοικος Σταυρούλα Αναγνώστου.

«Βρισκόμαστε στο δικό μας το σκάφος και αυτή η κατάσταση επικρατεί τώρα η θολούρα που βλέπετε πίσω είναι οι Ροβιές που τυλίγονται στις φλόγες και το μόνο που κινείται είναι ένα μόνο ελικόπτερο», γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook, ενώ περιοχές της Εύβοιας έχουν παραδοθεί στις φλόγες με το πύρινο μέτωπο να ξεπερνά τα 30 χιλιόμετρα.

Λιμενικό και ιδιώτες έσπευσαν με πλωτά μέσα να απομακρύνουν κατοίκους και επισκέπτες από τις παραλίες και μεταφέρονται στην Αιδηψό.

.

5 σχόλια:

  1. Εικόνες ντροπής και η κυβέρνηση απούσα, όπως απών ήταν και η κυβέρνηση Τσίπρα στο Μάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγκρινεις τους αναρχοαπλητους ρε φιλε με την κυβερνηση; εισαι τυχερος που αυτα τα δυσκολα χρονια εχεις πρωθυπουργο και οχι αγραμματο ψευτη.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς είναι οι ίδιοι όσο και να μας πειράζει και εγώ ψήφισα Μητσοτάκη αλλά ποτέ ξανά τουλάχιστον μέχρι να φύγει από Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο άνθρωπος συνέχισε την ίδια πολιτική σε Σκοπιανό, λαθρομεταναστευση και πολλα αλλά

      Διαγραφή
    3. κ εγω το σκέφτομαι γιατι εκλεισε μια εβδομαδα τη Μυκονο, γι αυτο θα ψηφισω Σήφη να την κρατά ανοικτή....την Μύκονο.

      Διαγραφή
  2. ΡΕ 12.15 ΦΤΥΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΜΗ ΣΚΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΜΑΛ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News