Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Tην επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις - Ποιούς θα αφορά


Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει η κυβέρνηση ποιες ομάδες θα εμβολιαστούν υποχρεωτικά, όπως ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Στις αρχές της εβδομάδας επίσης σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για το πως θα λειτουργήσουν και οι κλειστοί χώροι από τις 15 Ιουλίου.

Όπως είχε αναφέρει πρώτο το in.gr, η κυβέρνηση δεν θα περιμένει τον Σεπτέμβριο προκειμένου να προχωρήσει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων εργαζομένων.

Ο σκοπός του υποχρεωτικού εμβολιασμού, είναι αφενός η προστασία ομάδων του πληθυσμού που έρχονται άμεσα σε επαφή οι συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες, κι αφετέρου να αποτελέσουν οι συγκεκριμένοι παράδειγμα προς μίμηση για τους πολίτες που δυσπιστούν.

Η μετάλλαξη Δέλτα, που αναμένεται να επικρατήσει στη χώρα μας, αλλά και η απότομη αύξηση κρουσμάτων έχει ως αποτέλεσμα να φουντώνουν οι συζητήσεις ακόμη και για άμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό.

10 σχόλια:

  1. ποιους θα αφορα δεν μας λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο.Αρχίζουμε από την αρχή.Ποιός είναι πιθανότερο να είναι άρρωστος,ο ένας εργαζόμενος ή οι πολλοί με τους οποίους συναλλάσεται;Τι είναι πιθανότερο;Να κολλήσει ένας πίσω από ένα γκισέ ή τζάμι προστατευτικό τους έξω από αυτό ή ένας από έξω τους υπόλοιπους;Θάνατος στους εργαζόμενους που δεν εμβολιάζονται.Φάλαγγα και Άουσβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε τα εωλα επιχειρήματα και εμβολιασου. Γίνε υπεύθυνος και χρήσιμος στην κοινωνία. Άκου τους ειδικούς επιστήμονες και όχι τους ΑΣΧΕΤΟΥΣ τενεκεδες. Σίγουρα δεν γνωρίζεις τι είναι ο φασισμός. Πήγαινε με τους πολλούς. Ακολούθα τους λογικούς.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν υπήρχαν αυτοί που δεν πηγαίναν με τους πολλούς και λογικούς τότε δε μπορώ να φανταστώ τι θα ήμαστε όλοι μας.Εσύ μπορείς;Δε μπορώ να πιστέψω οτι δεν πρέπει να έχω δικαίωμα επιλογής.Αν δεν είναι αυτό φασισμός ,τότε τι είναι;

      Διαγραφή
    3. Έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα;Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε!!!

      Διαγραφή
    4. 3,57 μη φωνάζεις τρόμαξα.

      Διαγραφή
  3. καποιοι μαθανε τη λεξη φασισμος και την αμολανε οπως γουσταρουν, αραγε γνωριζει ο παραπανω κυριος απο φασισμο; εζησε επι Σταλιν στα γκουλακ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που τα έζησες θα μας πεις,αν στο επιτρέψει η κατάσταση σου αφού θα είσαι συνομήλικος του Στάλιν.Άαα... θύμα λάθος πιστεύεις πως ο φασισμός είναι μόνο αριστερή επινόηση ή για να προχωρήσω και λίγο παραπέρα πως είναι ζήτημα καθαρά πολιτικό.

      Διαγραφή
  4. Τα ψέκια στην απομόνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να ελέγξεις έναν λαό πρέπει να γνωρίζεις τους φόβους του. Ο πρώτος φόβος που νιώθει ο άνθρωπος είναι να βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Μόλις γίνει σκλάβος του φόβου του , τότε έρχεται το κράτος να τον "σώσει" ώστε να τον υποτάξει στην εξουσία του».

    George Orwell 1984

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News