Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Εισήγηση ειδικών: Και η επιστροφή από τα νησιά με rapid test


Rapid test και για την επιστροφή των ταξιδιωτών από τα νησιά εισηγείται η επιτροπή των ειδικών.

Οι λοιμωξιολόγοι εισηγούνται επίσης την διεξαγωγή ενός rapid test την εβδομάδα στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε όλες τις μεταφορές. 

Επίσης, προτείνουν την παρουσία μόνο εμβολιασμένων στα γήπεδα και ως επιτρεπόμενο όριο προτείνει το 80% της χωρητικότητας.

Οι ειδικοί προτείνουν ή είσοδος στα γήπεδα και σε αθλητικές διοργανώσεις να επιτρέπεται στο 80% της χωρητικότητας του εκάστοτε χώρου και να αφορά μόνο εμβολιασμένους σε ποσοστό 75% και παιδιά με self test σε ποσοστό 5%.

Όσον αφορά στις μάσκες δεν αλλάζει κάτι σύμφωνα με την επιτροπή αφού η μάσκα όπως έχει ήδη ανακοινωθεί είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους και στους ανοικτούς όπου υπάρχει συγχρωτισμός.

Το απόγευμα θα έχουμε ανακοινώσεις στην προγραμματισμένη ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τους γιατρούς, Βάνα Παπαευαγγέλου και Γκίκα Μαγιορκίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News