Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Χαρδαλιάς: Ένα βήμα πριν το lockdown σε 6 περιοχές


Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, τόνισε πως 6 περιοχές της νησιωτικής χώρας βρίσκονται στο «κόκκινο». Οι συγκεκριμένες περιοχές είναι η Μύκονος, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, η Ίος, η Σαντορίνη και η Πάρος.

Σε ερώτηση του Newsbeast κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό στο υπουργείο Υγείας, για το πόσο κοντά είμαστε στη λύση των τοπικών lockdown στις περιοχές που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες από τον κορονοϊό, ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε:

«Στις 6 περιοχές που κάναμε αναφορά είναι ξεκάθαρη η επιδημιολογική επιβάρυνση. Είμαστε ένα βήμα πριν πάρουμε συγκεκριμένα μέτρα, θεωρώ όμως ότι μπορούμε να τα αποφύγουμε αν τα επόμενα 24 συντονιστούμε όλοι και γίνει αντιληπτό ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή».

Ο κ. Χαρδαλιάς πρόσθεσε επίσης: «Οι πηγές που κρίνουν το ζήτημα της μεγάλης διασποράς αφορούν τις νέες ηλικίες και προέρχονται από τη διασκέδαση και τις συναθροίσεις. Δεν γίνεται αυτή η αναφορά για να στοχοποιήσουμε επιχειρήσεις ή τρόπους διασκέδασης».

7 σχόλια:

  1. Θα καταστραφεί και το τελευταίο που μας έμεινε Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Επειδή τα υπόλοιπα πρόλαβε και τα κατέστρεψε ο Τσίπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΕΙΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΟΝΟΜΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
  2. οσο θα υπαρχουν οι ανεγκεφαλοι θα την πληρωνουμε οι σωστοι, στειλτε τους σε κανα ξερονησι να ησυχασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την κοινωνια την διχαζουν οι ανεμβολιαστοι οδηγουν τη χωρα στο κλεισιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς 12:06-Τη κοινωνια δε τη διχάζουν οι ανεμβολίαστοι αλλά τα μέτρα που πέρνει η κυβέρνηση και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν τον ιό άρα ποιά η διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαφορά είναι μεγάλη. Οι εμβολιασμένοι νοσούν λιγότερο συχνά και λιγότερο σοβαρά, οπότε δεν ασκείται πίεση στο σύστημα υγείας και δε χρειάζονται ιδιαίτερα μέτρα.

      Και κάντε μια χάρη ο ένας στον άλλο: μη μιλάτε για διχασμό. Μη στοχοποιείτε τους συμπολίτες σας, είτε έχουν εμβολιαστεί είτε όχι.

      Διαγραφή
  5. ντροπη χαλασατε τ Κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News