Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Ανακοίνωση της Μητρόπολης για την εγκύκλιο του εμβολιασμού


Λόγω της εκτός Ελλάδος απουσίας του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ την προηγούμενη εβδομάδα, η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου για το θέμα του εμβολιασμού δεν αναγνώσθηκε στους ιερούς ναούς της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας την Κυριακή 25 Ιουλίου. Θα αναγνωσθεί κανονικά την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

6 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ .....
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΛΕΦΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια διαβάζω και δοξάζω το Θεό που πρόλαβα και κρυφτηκα όταν ψεκαζαν τα αεροπλάνα.

      Διαγραφή
  2. Να διαβαστεί, καθαρά και κατ επανάληψη.Αφήνουμε στην άκρη τους λίγους παράξενους που έχουν κι αυτοί μια αποψη και προχωράμε με επιστήμη και Φωτισμένους ιερείς.'Όχι στο σκοτάδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωτισμένοι ιερείς που "δουλεύουν" για τις εταιρείες παραγωγής εμβολίων. Αν αυτό ονομάζεται ΦΩΤΙΣΗ ΤΙ ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ; Το σκοτάδι από το ΦΩΣ απέχει ελάχιστα, η εκκλησία θα ακολουθήσει το δρόμο της ή το δρόμο των εταιριών;
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα στην Μικρά Αγία Άννα στο κελί των Αρχαγγελων κηδεύτηκε ένας μεγάλος ιεράρχης και ιεραποστολος ο Μητροπολίτης Κινσάσας Νικηφόρος, μήπως ξέρεις από τι πέθανε; Από κορονοϊό.. ...

      Διαγραφή
  4. Φιλάρα των 5.33. Η χολερα που μας διέδωσαν υπάρχει. Δε χωρ΄παει αμφιβολία. Ο ιεράρχης όμως έγραψαν δεν πέθανε ΑΠΟ κορωνοιό αλλά ΜΕ κορωνοιό. Δεν είναι χαζοί αυτοί να γράψουν ΑΠΟ για να εγείρονται μετά κατα της Πολιτείας αποζημιώσεις. ΥΓ Τώρα ποιος είναι ψεκασμένος από τους δυο μας ψάξε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News