Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Γαρέφι: Αγανακτισμένοι κάτοικοι φύτεψαν δέντρο στη μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ)


Το χιούμορ τους επιστράτευσαν κάτοικοι του Γαρεφείου, που είναι αγανακτισμένοι από την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής σε σχέση με ζητήματα της καθημερινότητας.

Συγκεκριμένα, σε μία προσπάθεια να διακωμωδήσουν την κατάσταση, αλλά και να ενεργοποιήσουν τους αρμόδιους φορείς ώστε να προχωρήσουν άμεσα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, φύτεψαν ένα δέντρο στη μέση του δρόμου όπου υπάρχει μια τεράστια λακκούβα, μπροστά από την εκκλησία του χωριού.

Το γεγονός δείχνει την αγανάκτηση που επικρατεί στους κατοίκους τόσο του Γαρεφείου όσο και σε πολλές άλλες περιοχές του Δήμου Αλμωπίας, αναφορικά με τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες που υπάρχουν στους δρόμους. 



 

2 σχόλια:

  1. Μπορεί δικαιολογημένη η αγανάκτηση. Αλλά όποιοι το κάναν έχουν ποινικές κυρώσεις. Αστυνομία, αυτεπάγγελτα διωκόμενο. Πού είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποινικές κιρρώσεις στην Ελλάδα όπου ο φόνος είναι ουσιαστικά ποινή 6 ετών ;;; Πέρα από τα αστεία με τις τιμές του κυβικού στο νερό που πληρώνουν οι συγχωριανοί μας θα ξεραθεί σε δυο μέρες το ερμο το δενδριλιο όποτε Μπατση συνέχισε το έργο σου και σύντομα όλα τα χωριά θα γίνουν σαν τους πρόμαχους ξέρετε εσείς λακούβες και τσιμέντο και είναι εφικτό γαϊδούροδρομοι μονής κυκλοφορίας έτσι γιατί είμαστε και παραδοσιακός οικισμός

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News