Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Ποιο είναι το καλοκαιρινό φρούτο που βελτιώνει τις ερωτικές επιδόσεις


Το καλοκαίρι, τα φρούτα έχουν την τιμητική τους έχοντας ταυτόχρονα πολλά οφέλη για τον οργανισμό μας.

Όλα είναι αρκετά γευστικά, υγιεινά και θρεπτικά, αλλά κάποια ξεχωρίζουν για τα οφέλη του στην υγεία. Ένα από αυτά αποτελεί το «βασιλιά του καλοκαιριού», αφού τα συστατικά του είναι ευεργετικά για το δέρμα, τον εγκέφαλο αλλά και τη σεξουαλική ζωή.

Ο λόγος για το καρπούζι! Η κιτρουλίνη, η οποία μετατρέπεται στο σώμα σε μια ουσία που ονομάζεται αργινίνη, παίζει σημαντικό ρόλο στην κυκλοφορία του αίματος. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Α&Μ του Τέξας μελέτησαν την επίδραση της αργινίνης στη σεξουαλική λειτουργία του άντρα και διαπίστωσαν ότι το συστατικό προωθεί τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνοντας τη ροή αίματος προς τα γεννητικά όργανα.

Επιπλέον, το καρπούζι δεν έχει λιπαρά και μόλις 40 θερμίδες ανά μερίδα. Η περιεκτικότητά του σε νερό αγγίζει το 92%, επομένως βοηθά να απομακρυνθούν τοξίνες από το σώμα.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που δε μας είπαν είναι ότι για να λάβει κανείς υπολογίσιμη ποσότητα κιτρουλίνης πρέπει να καταναλώσει μεγάλες ποσότητες καρπουζιού.

    Το άλλο που δεν είπαν είναι ότι την καλύτερη πρώτη ύλη για τη σεξουαλική λειτουργία, των αντρών κυρίως, την δίνει η βελανιδιά αλλά αυτό είναι κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News