Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Πρεμιέρα για το κόμμα του Γ. Τράγκα - Τα στελέχη «έκπληξη» και τα εγκαίνια των γραφείων


Στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Καραϊσκάκη που στολίστηκε με μπαλόνια που έγραφαν "Ελεύθεροι Άνθρωποι", παρουσίασε και επισήμως το νέο του κόμμα ο Γιώργος Τράγκας, εγκαινιάζοντας τα νέα γραφεία στην οδό Δεληγιώργη, με τις λέξεις Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και Ανεξαρτησία να ξεχωρίζουν.

Ο Γιώργος Τράγκας, στην ομιλία του μέσα από τα γραφεία του κόμματος, εμφανώς συγκινημένος, ανέφερε χαρακτηριστικά πώς "Το Κίνημα δεν είναι του Τράγκα. Ο Τράγκας άναψε ένα φυτίλι. Ένα φυτίλι που θα ανάψει δυνατά σε αυτή την χώρα. Μετά τη γενιά τη δική μου πρέπει να υπάρξει οπωσδήποτε ριζική ανανέωση στον πολιτικό κόσμο της χώρας".


Επεσήμανε ότι στόχος είναι να μετατρέψει το κίνημα "Ελεύθεροι Άνθρωποι" σε ένα μεγάλο πολιτικό φορέα, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα "δεν μπορεί να ζει με τρεις πολιτικές οικογένειες και δέκα οικονομικές".

Οι υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφηκαν, δεν απέτρεψαν στελέχη, μέλη και φίλους του νέου κόμματος από το να γιορτάσουν όλοι μαζί τα εγκαίνια των κεντρικών πολιτικών γραφείων του κινήματος, ενώ ακολούθησε πάρτι στην πλατεία με μπουφέ και μουσική.


Ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος βρίσκονται οι καθηγητές Γεράσιμος Δαναλάκος, Γεώργιος Βάμβουκας, η ποινικολόγος Μάγδα Μαργώνη και ο εγγονός του εκδότη της Απογευματινής, Αρθούρος Αντενάτσι-Μπότσης.

Πηγή: real.gr

6 σχόλια:

  1. Τι να σου πω κ. Τράγκα. Τόσα χρόνια με κανέναν δεν ήσουνα και όλους τους λιβάνιζες. Τώρα κάνεις κόμμα. Αλλά να ξέρεις σήμερα η πολιτική ξέφτισε. Την απαξίωσαν οι ίδιοι οι πολιτικοί με την ανικανότητα που τους διακρίνει να διαχειριστούν τα κοινά πράγματα. Και αυτό γιατί βάζουν πάνω απ' όλα το προσωπικό συμφέρον από το κοινό που δήθεν ήθελαν να υπηρετήσουν. Ο κύριος, η κυρία, επάγγελμα βου-βολευτής και άστα να πάνε. Απογοήτευση. Καλή πορεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελεύθερος κυκλοφορεί ο κύριος? αυτός στην Αθήνα χρωστάει παντού...φαίνεται όποιος ζορίζεται από χρέη βάζει υποψηφιότητα, όπως και ο Σώρας π.χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Δημαρας ειναι αυτος; ρε πως ξεφτεληζοντε καποιοι ανθρωποι, κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΚΑΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News