Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Ολοκληρώθηκε μετά από 5 ώρες η απολογία του πιλότου στον ανακριτή - Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα


Τετ-α-τετ με τον εισαγγελέα βρίσκεται ο 33χρονος πιλότος, ο οποίος πριν από λίγο ολοκλήρωσε την απολογία του ενώπιον του ανακριτή στο γραφείο του οποίου παρέμεινε περίπου πέντε ώρες.

Ο σύζυγος και καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν θα δεχτεί σειρά ερωτήσεων από τον εισαγγελικό λειτουργό.

Αμέσως μετά ανακριτής και εισαγγελέας θα προχωρήσουν σε διάσκεψη για να αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του 33χρονου.

Απαθής έφτασε ο πιλότος στον ανακριτή

Την ώρα που έμπαινε στον ανακριτή κάποιοι του φώναξαν «δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή», με τον πιλότο να παραμένει απαθής.

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» ανέφερε σε δήλωση του ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης ο οποίος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της.

«Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση….» δήλωσε και συνέχισε αναφερόμενος στην μικρή «Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News